עבור לתוכן

בן 11 דקר את אחותו בכלל ויכוח על כיוון המאוורר ... מה קיבינימט קורה בישראל ?

Featured Replies

פורסם

" תינוק שיצא מרחם אימו חמוש בסכין ודקר את הרופא שחבט על עכוזו (של הולד

אני מכניס את זה חתימה :)

פורסם

ישראלים טיפשים-מה לדעתכם הסיבה האמיתית לכך:פשוט מאוד הכיבוש משחית-ההתנחלויות הם האשמים העיקריים. :jump:

עכשיו ברצינות,החברה הישראלית זו חברה של בהמות-אז מה אתם מתפלאים :nixweiss:???,לאף ישראלי אין טיפה רגישות או נימוס כלפי זולתו-כולם גנבים,רמאים ושקרנים-רק שפה זה מתעצם יותר.תחיו כמה שנים באירופה או בארה"ב ותראו איך חברה נורמלית מתנהגת-לא שהאירופאים או האמריקאים כאלה מתורבתים אבל לפחות להם יש קודים של נימוס-מה שפה אין :silly:.

אז אתם מתפלאים-למה יש אלימות אם אין דרך ארץ??,אם כול שני חמישי נופל פה קאסם והעם ישן תחת סמי שינה קשים??

פורסם

המשך הידיעה ( על הולד שדקר את הרופא )

לשאלת כתבנו : "מדוע דקרת את הרופא ?" ענה העולל : " זה הוא היתחיל "

פורסם

תחיו כמה שנים באירופה או בארה"ב ותראו איך חברה נורמלית מתנהגת-לא שהאירופאים או האמריקאים כאלה מתורבתים אבל לפחות להם יש קודים של נימוס-מה שפה אין :silly:.

אז אתם מתפלאים-למה יש אלימות אם אין דרך ארץ??,אם כול שני חמישי נופל פה קאסם והעם ישן תחת סמי שינה קשים??

עדיין מעניין למה בארה"ב אחת לכמה זמן, תלמיד מגיע לבית ספר עם shot-gun ויורה לכל עבר...

(כנראה שיש יתרון בכך שלא לכל אחד יש נשק בארץ)

פורסם

לשאלת כתבנו : "מדוע דקרת את הרופא ?" ענה העולל : " זה הוא היתחיל "

אני מכניס גם את זה :yelclap:

עדיין מעניין למה בארה"ב אחת לכמה זמן, תלמיד מגיע לבית ספר עם shot-gun ויורה לכל עבר...

בכול מקום בעולם יש אנשים רעים ואנשים טובים

בישראל פשוט יש יותר רעים ;D

פורסם

כן זה יתרון וטוב שכך,עדיין החברה הישראלית חולה יותר מאשר האירופאית :bash:

פורסם

נכון, בארץ יש נשק בעיקר לעבריינים.

פורסם

זו הבעיה ,בארץ יש נשק לעבריינים ולא לאזרח הפשוט .

ובכלל,אני חושב שכל הסיפור הזה ניפוח של ynet ,אני חושב שהילד דקר אותה עם עיפרון ברגל או משהו בסיגנון (משום שמצבה של הילדה מוגדר קל ),מעשה מפגר ,אבל לא צריך לעשות מיזה כותרת בומבסטית "ילד דקר את אחותו ".

פורסם

נכון, בארץ יש נשק בעיקר לעבריינים.

אני בין האחרונים שיטען שהחברה הישראלית היא מתורבתת, אך העלתי נקודה מעניינת מבחינתי שאין לי ממש הסבר לגביה. הסבר אפשרי (אם כי לא בהכרח נכון) הוא כפי שאמרתי, הרבה פחות כלי נשק.

דבר נוסף, אצלינו לא זכורים לי מקרים של אנשים שמגדלים ילד חטוף במרתף, מחזיקים את השכן במקרר למאכל וכו'.

זה נכון שלאדם הממוצע יהיה נעים יותר (וכנראה שבהרבה) לחיות באירופה/ארה"ב מאשר בארץ, אך עדיין משום מה יש שם זוועות שאצלינו אין.

פורסם

זו הבעיה ,בארץ יש נשק לעבריינים ולא לאזרח הפשוט .

ובארצות הברית מוכרים נשק בסופר. מיותר לציין שארצות הברית לא נחשבת למדינה בטוחה במיוחד.

ישראלים אלימים יותר, אבל בהרבה. הבעיה שישראל קטנה, צפופה וחמה. כולם תקועים בתחת של השני, דוחפים את האף לחיים של אחרים וכולם מכירים את כולם. זו הסיבה שישראל מתנהל בשיטת "חבר מביא חבר" ו-"אחי תסדר אותי". וגם התקשורת חוגגת ועושה הר מכל עכבר. מה שכן לישראלים יש פה גדול.

פורסם

זה לא יהודים! :nono:

זה העם השני במדינת ישראל שאני נוהג לקרוא לו "הערס הישראלי" :lol:

וכמובן אם אתם רוצים עוד מידע על "הערס הישראלי" תוכלו למצוא את זה פה :

פורסם

זה לא יהודים! :nono:

זה העם השני במדינת ישראל שאני נוהג לקרוא לו "הערס הישראלי" :lol:

וכמובן אם אתם רוצים עוד מידע על "הערס הישראלי" תוכלו למצוא את זה פה :

הגרסה המלאה : ואיכות גבואה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים