עבור לתוכן

בן 11 דקר את אחותו בכלל ויכוח על כיוון המאוורר ... מה קיבינימט קורה בישראל ?

Featured Replies

פורסם

זה ישראל כול יום משהוא חדש :facepalm:

הכול זה חינוך

משם הכול מתחיל..........ובסוף ניגמר.

פורסם

למה יש לי הרגשה שניפחו את זה בהגזמה? אפילו לא כתבו עם מה הוא עשה את זה או איפה... והאחות במצב קל...

בבקשה אל תבינו אותי לא נכון, הילד דפוק בראש והמעשה חמור ביותר! אני לא רוצה לדעת מה הוא יעשה שיגדל.... אבל בכל זאת, נראה מנופח.

פורסם

למה יש לי הרגשה שניפחו את זה בהגזמה? אפילו לא כתבו עם מה הוא עשה את זה או איפה... והאחות במצב קל...

בבקשה אל תבינו אותי לא נכון, הילד דפוק בראש והמעשה חמור ביותר! אני לא רוצה לדעת מה הוא יעשה שיגדל.... אבל בכל זאת, נראה מנופח.

יש משהו במה שאתה אומר, אבל עדיין המצב פה פשוט מפגר ואין שליטה על כלום.

פורסם

כיוון המאוורר - serious business

פורסם

אני תמיד אמרתי שמזגן זה פיתרון לכל הבעיות :yelclap:

פורסם

ה"להיט" החדש של התקשורת זה אלימות בארץ במיוחד דקירות (לפחות ככה אני מקווה,שזה רק בשביל הרייטינג ולא שבאמת פתאום האלימות עלתה פי כמה וכמה בחודשים האחרונים)

פורסם

אני מסכים, פשוט כל דבר יוצא לתקשורת כיום אני זוכרת שהייתי בכיתה ב' בערך וויכוח בין שני ילדים בכיתה גרם לזה

שהאחד דקר את השני בגב כמובן ששום דבר לא הגיע לעיתונות אם זה היה בעידן שלנו מינימום כתבה מצולמת בYNET

פורסם

היום כול אפצ'י זה כתבה

הכול בשביל הכסף :s07:

פורסם

זה דווקא טוב אם חושבים על זה,כי ככה אנשים יותר יחשבו קצת קדימה לפני שיעשו משהו,כי זה עלול להתפרסם וגם ככה אולי באמת לאט לאט החוקים יהיו נוקשים יותר...

פורסם

למה יש לי הרגשה שתוך פחות משנה כולם מסתובבים עם אקדחים?

פורסם

מה זאת אומרת מה קורה בישראל?

רציתם אמריקה? קיבלתם אמריקה!

פורסם

מי המפגר שרצה אמריקה?

פורסם

זה קורה בחולון,מה הפליאה?

בכל מקרה,זה מצער שאלימות ברמה כזו הגיעה לגילאים נמוכים כ"כ...

פורסם

היום כול אפצ'י זה כתבה

הכול בשביל הכסף :s07:

למה יש לי הרגשה שתוך פחות משנה כולם מסתובבים עם אקדחים?

מה אני אגיד לכם , כול עוד זו לא אחותי , אני מבסוט ( חוץ מיזה שאין לי אחות - חחח ) ומאוררים יש לי שניים אז אין על מה לריב אההה ובעצם יש לי גם מזגן ( המאווררים זה מפעם ) וגם אההה אין לי אחות - חחח

אז בקיצור חברל'ה עוד תרד מיותר על אלימות בילתי נחוצה של המעמד הסוציואקונומי הנמוך ( בטוח לא קוראים להם ליבוביץ' ,מהפזורה המזרחית - חחח ) עם רקע ערסי ולסיכום כל מה שאמרתם למעלה , נכון , או לסיכום , מדינה אלימה כמו באמריקה שעושה מעמדות וכמובן שכל אפצ'י זה ידיעה או תרד - חחח .

לבריאות ( על האפצ'י )

עריכה :

אני עדיין מחכה לידיעה בסגנון הבא :" תינוק שיצא מרחם אימו חמוש בסכין ודקר את הרופא שחבט על עכוזו (של הולד כדי לנקות את הראות משאריות נוזלים) "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים