עבור לתוכן

חשבון משתמש בXP - סיסמה

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי וינדוס XP , לפני זמן-מה הוינדוס קרס וכל נסיונותי להפעיל אותו לא צלחו. עשיתי התקנה מחודשת של XP בלי פירמוט של הכונן ובהתקנה החדשה ניסיתי להכנס לחשבון משתמש הקודם שהיה ברשותי. הוינדוס מזהה את החשבון אך לא נותן לי אפשרות להכנס אליו כיוון שהחשבון היה מוגן בסיסמה. ניסיתי בהמון דרכים להכנס לחשבון משתמש אך לא הצלחתי, יש ברשותי את הסיסמה לחשבון הנ"ל. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש.

פורסם

למה פרסמת פעמיים?

---------------------------------------------------

תכנס לסייף מוד ->כנס לחשבון הראשי (אנימיסטראטור..)->מקש ימני על המחשב שלי->ניהול->משתמשים וקבוצות מקומיים->משתמשים->מקש ימני על המשתמש שאתה רוצה למחוק את הסיסמא שלו->הגדרת סיסמא->"המשך"->אישורX2.

אח"כ תעשה הפעלה מחדש ואין לך סיסמא...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה GIF אבל ישנה בעיה קלה, הוינדוס לא מזהה את החשבון משתמש בתור חשבון משתמש בניהול חשבונות, אני יכול לראות את החשבון משתמש רק בDOCUMENTS AND SETTINGS וכשאני מנסה להכנס לחשבון הישן(המוגן ע"י סיסמא) מופיע לי על המסך: ACCESS IS DENIED ובחשבון משתמש אחר של וינדוס הישן שלא היה מוגן בסיסמה אין לי בעיה להכנס. השאלה היא איך אני מביא את הוינדוס לזהות את החשבון משתמש הישן כמשהו ששיך לוינדוס הנוכחי או לנסות לשייך אותו לוינדוס הנוכחי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים