עבור לתוכן

advanced file sharing בויסטה לא עובד, רק דרך הwizard

Featured Replies

פורסם

שלום,

זה המשך לבעיה שפירסמתי קודם, רק שעליתי על הבעיה.

קודם כל ביטלתי את הpassword protected sharing כדי להימנע מהבעיה של המשתמשים.

במקור ביטלתי את הsharing wizard וניסיתי להשתמש בadvanced sharing, רק שכל פעם שמישהו ניסה לגשת לתיקיה משותפת הוא קיבל access denied (לא משנה איזה וינדוס היה לו).

ניסיתי להחזיר את הsharing wizard ולהשתמש בו ופתאום זה עבד, אז אחרי שהפעלתי אותו נכסתי בadvanced לנסות לראות מה הבעיה, ההבדל היה שכאשר אני משתמש בwizard אז הוא נותן הרשאה מלאה למשתמש שלי והרשאת קריאה בלבד לeveryone וכאשר אני מגדיר לבד דרך הadvanced אז הברירת מחדל זה שרשום רק שלeveryone יש גישה.

אז ניסיתי להוסיף גישה מלאה לעצמי וזה עדיין לא פתר את הבעייה, כאשר אני מגדיר שיתוף דרך הwizard זה עובד וכאשר אני מגדיר לבד עם אותם הגדרות בדיוק דרך הadvanced זה לא עובד... עברתי על כל ההגדרות ואין שום דבר אחר שונה...

חיפוש ברשת העלה סרק.

למישהו יש רעיון?

עריכה - נראה שלאף אחד לא היה רעיון אבל בסוף עליתי על זה.

הבעיה הייתה על NTFS File Permissions.

מסתבר קודם כל שהבעיה היא רק שיתוף של תיקיות שנמצאות בכונן C ישירות, לא בתוך תיקיות משנה.

חלונית ליד Share במאפיינים של הקובץ זו חלונית Security, כאשר אתה עושה Share דרך הwizard הוא אוטומטית מוסיף גם לשם את האישור הנדרש, בAdvanced הוא לא.

אז אם לצורך העניין אני עושה Share לEveryone ברמת Read (כולם בקריאה בלבד) אז אני צריך להיכנס לSecurity וגם שם להוסיף את Everyone רמה של Read.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים