עבור לתוכן

תקלה באתר של GIGABYTE ?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי לוח אם P41 באתר של GIGABYTE ורשום CHIPSET G41 EXPRESS ?

איך יכול להיות ? זה לא אמור להיות P41 EXPRESS ?

G41 EXPRESS זה עם כרטיס מסך מובנה :P משהו לא כשר מתנהל שם .

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3065

למשל לוח אם P43 :

רשום P43 EXPRESS CHIPSET :

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2993

גם בלוח P31 רשום P31 EXPRESS CHIPSET למה P41 מוגדר כמו G ?

נראה לי הצי'פ שם דיי עלוב .

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איך יכול להיות ש P31 הלוח יותר מתקדם ?

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2893

שם הזכרונות 1066 ללא OC בניגוד ל G41 שאמור להיות P41 .

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3065

אני צריכה לוח על מה ללכת P31 , P41-G , P43 ? אני לא רוצה כרטיס מסך מולחם על הלוח !.

פורסם

את משווה UD3L ל-DS3L. אלו לוחות שונים ואי אפשר לעשות השוואה שכזו. וכפי שנאמר זה G41 אז תשווי ל-G31 ותראי שהלוח יותר טוב. :)

לגבי המלצה ללוח- את מתכוונת לומר שאת לא צריכה כרטיס מובנה, כי זה לא מפריע וזה אפילו יתרון.

אז מה הדרישות שלך? מתוכנן אוברקלוק? אם כן אז איזה מעבד ואיזה קירור.

eSATA/RAID/Firewire/CF/SLI? מספר מסוים של סלוטים לזיכרון? מספר מסוים של SATA/PCI-E/PCI/USB?

פורסם
  • מחבר

אני צריכה לוח אם של גיגה בייט ללא כרטיס מסך מובנה וגם שלא יהיה יקר כל כך .

לא צריכה OC אבל RAID כן

יש בכלל RAID בלוחות האלה ? או רק ב ASUS .

ASUS יותר טובים ? ללכת על ASUS ?

P5QL PRO למשל ?

פורסם

בקיצור, לוח זול עם RAID, שום דרישה נוספת. בבקשה- GA-73PVM-S2H.

(יש לו כרטיס מסך מובנה אבל אני בטוח שתתגברי על כך)

פורסם

כמו שנייק אמר הכל תלוי בצרכים, בשימושי במחשב העתידיים ובתקציב.

קיימים לוחות שונים למטרות שונות זה לא שיש לוחות יותר טובים מאחרים, גם ללוח עם אותו צ'יפסט יכולות להיות סדרות שונות שנותנות פתרונות שונים.

כמובן הכל תלוי בשימושים, אבל כרטיס מסך מובנה מודרני הוא דווקא הפתרון העדיף אני מעריך ל 70 אחוז מהאנשים, ואפילו אם לא משתמשים בו, אז במחשב פשוט זה אף פעם לא רע שיהיה משהו ספייר למקרה שהכרטיס מסך הרגיל נידפק.

וזה לא שמלחימים כרטיס מסך על הלוח אלא הכרטיס מסך משולב בתוך הצי'פ עצמו של הצ'יפסט ולרוב בעצם מבוסס על אותה טכנלוגייה של הכרטיסים הרגילים רק עם מעט מאוד כוח עיבוד למשחקים.

הסיבה העיקרית לכרטיס מסך ניפרד היא תוכנות 3D ועריכה, משחקים, וצורך ביציאות שונות שאין על הלוח אם הספציפי.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע לוח GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ואני רוצה להחליף אותו ל GA-EP31-DS3L או ל GA-EP41-UD3L

כדאי ? או להישאר עם הקיים ?

MATX ו כרטיסי מסך מובנים עושים לי תחושה לא טובה /:

לאחי יש לוח ATX והוא משרת אותו שנים ללא בעיות .

פורסם

גם לוחות MATX משרתים אנשים שנים רבות ללא בעיות. ההבדל הוא בגודל התקן, לא באיכות.

ואם לא חסר לך בלוח שום דבר אז אין סיבה להחליף.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת מה עדיף GA-EP31-DS3L או ל GA-EP41-UD3L ?

ויש לי E5300 ואני רוצה לשדרג E6300 / Q8200 מה חזק יותר למשחקים ?

פורסם

אין שום סיבה להחליף את הלוח.

לגבי המעבד- E6300 זה כמעט ולא שדרוג כי הביצועים מאוד דומים. השאלה היא גם באילו רזולוציות והגדרות משחק את משתמשת.. וגם באילו משחקים.

פורסם

על פניו לא נראה שיש צורך לשדרג את הלוח שלך ללוחות שציינת, וכנ"ל לגבי המעבדים שהזכרת.

אם אפשר לשאול, מה בדיוק לא מספק אותך בלוח שלך ובE5300?

פורסם
  • מחבר

בקשר ללוח אני לא זקוקה לכרטיס מסך OB DVI HDMI והלוח מוגבל PCI ו PCIEX1 ועוד פיצרים .

והבנתי ש 5300 בלי OC יהיה מוגבל מאוד במשחקים , קראתי כתבה באינטרנט ש Q חזקים מאוד במשחקים

פורסם

מוזר אני שמעתי שדווקא הכפולי ליבה עושים עבודה טובה יותר במשחקים.

חוץ מזה שהמעבד שולי לעומת הכרטיס מסך למשחקים, תלוי בכרטיס ששמים מולו ואיזה הגדרות מתכוונים לשים.

אל תעלבי אבל אני לא בטוח שאת יודעת מה כדאי לך לקנות, אם תתני את הפרטים של הרצון שלך לקניה תקבלי את ההחלטה הנכונה ביותר.

פורסם
  • מחבר

המפרט שיש לי :

E5300

GIGABYTE G41 VGA DVI HDMI

SAMSUNG 2GB 800MHZ

HITACHI SATA2

DVDRW LGX22

PSU CORSAIR 550VX

CASE TT M5 BLACK

וזה השינוי שאני רוצה :

E6300 / Q8200

GA-EP31-DS3L או ל GA-EP41-UD3L

SAMSUNG 2GB 800MHZ

HITACHI SATA2

DVDRW LGX22

NVIDIA GTS 250 / ATI HD4850

PSU CORSAIR 550VX

CASE TT M5 BLACK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים