עבור לתוכן

מבקש הצעות/המלצות לניקוי מאווררים וגוף קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק.

שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט.

בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו :S

איך אתם מנקים את המאווררים שלכם?

בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד?

תודה.

פורסם

מיכל אויר דחוס יעשה את העבודה תמורת 25 שקלים.

אחת לחצי שנה רצוי לנקות .

סזיפי לפרק מאווררים בכדי לנקות.

שואב אבק + מברשת צבעים 2 אינץ' .

פורסם
  • מחבר

איך עובד הקטע עם המברשת צבע? אתה מרטיב אותה וככה מנקה את המאוורר?

פורסם

לא מרטיב, חס וחס - "על יבש" צריך לנקות את האבק לא את עקבות האבק, אלו תמיד ישארו ולא מזיקות.

לא להשתמש בשום דבר רטוב או לח .

אני שם לב שאתה אדם יסודי ;)

http://www.ehow.com/videos-on_18_clean-computer.html

http://www.directron.com/cleaning.html

תעשה שעורי בית .

פורסם

עדיף עם לחץ אוויר, או לפחות לפרק את המאווררים החוצה ושם לנקות עם המברשת.

יש לי חבר שניקה את כל המחשב עם מברשת, יצר חשמל ססטי, ואח"כ לא הבין למה שום דבר לא עובד לו.

פורסם
  • מחבר

תודה. הכנסתי את האתרים ששלחת למועדפים.

בזמנו שניקיני את המחשב הישן השתגעתי שתמיד נשאר אבק על המאווררים ואמרתי, זהו אני חייב לנקות את האבק משם! עשיתי לכל המאווררים אמבטיה! :)

אחרי ייבוש של 10 דק' בשמש רק המאוורר של המעבד לא עבד :S

אבל אל חשש לקחתי פאן וייבשתי אותו ואז עבד כמו מצויין! אותו דבר קרה לי כשהפצצתי את אחד המאווררים ב WD40 כי הוא חרק לי יותר מידי, אחרי ייבוש בפאן עבד כמו תותח חחח

פורסם

אני תמיד אומר את זה שאני חושב שספריי לחץ אוויר הוא בזבוז כסף. זה בסה"כ אוויר שדחוס מספיק חזק כדי לעשות רוח, אין שם שום חומר שיכול לייעל את הניקוי. במקום זה אפשר לקחת פן ולהפעיל אותו על מצב קר כשגוף החימום בו כבוי וזה עושה רוח מצויינת שלדעתי הרבה יותר טובה מהעוצמה הזעירה של ספריי האויר שבקושי מרעידה את האבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים