עבור לתוכן

התקנת חלונות 7 במחשב נייד DELL

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7.

(אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים).

אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב.

*לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה.

- האם זה נכון מה שאמרו לי? ,או ששווה לחכות עד ההשקה הרישמית של חלונות 7 שהיא ב20 לחודש וכמה ימים אחרי יצאו הדרייברים כמתוכנן באתר Dell support ואני פשוט יוריד אותם משם כבר...

אשמח לתגובות בנושא,שגב :]

פורסם

לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם הדרייברים.

אם הוינדוס נחוץ לך עכשיו אז תתקין עם מה שיש וברגע שיצאו הדרייברים המתאימים באתר של דל תחליף אליהם.

אני עובד על גירסת וינדוס 7 שמחולקת ב MSDN ואת רוב הדרייברים הוא התקין מעצמו.. ישנם מספר דרייברים של ויסטה אשר אינם מתאימים ל 7 אבל רובם הגדול כן.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי..

יש כאן מישהו שעשה את זה כבר ויודע מה אפשר לעשות ?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אני פשוט חייב תשובה כי זה דיי דחוף לי...וזה עבר כבר דף

פורסם

כן, ממש דחוף. מי ישמע? יתפוצץ העולם אם לא תתקין את המערכת היום בלילה.

חוץ מזה - דיונים על התקנת מערכת פיראטית לא מקובלים בפורום. ואני בספק שיש לך רישיון ל-Windows 7 Ultimate.

אז בינתיים - ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים