עבור לתוכן

בקשר לבעית המחשב ה"אבוד"

Featured Replies

פורסם

כפי שכבר נאמר על המחשב הישן שלי ומה שקרה לו(לאלו שקראו את התארד) עוד פעם בעיה צצה אחרי 3 ימים של עבודה רציפה :D

עכשיו עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הוא מראה לי לפני שבכלל הוא מראה לי את הדבר הזה שטוען את WINXPPRO הוא כותב לי

"file is missing : c:/windows/system32/config/system"

ואז הוא אומר לעשות ריפייר... אבל שאני לוחץ על ריפייר הוא שואל אותי איזה התקנה לתקן והוא לא מזהה בכלל התקנה של וינדוס וגם הsafe mode לא עובד... וכבר נימאס לי להתקין את הוינדוס מחדש כל יומיים! אנשים... אני חושב שזה משהו בקינפוג של הביוס... זה ביוס של MSI award "plug and play"

נסו לעזור לי ככל יכולתכם... לדעתי זה הזיכרון שגורם לכל הבעיות(הקינפוג שלו בביוס) ואני לא מתמצא בזה ממש(בקינפוג של הSDRAM)

מישהו כאן בבקשה יכול לעזור לי? זה די דחוף :(

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

same thing happend to me too, just an hour ago...what should i do??

פורסם

MBR בסדר ?

תבדוק דיסק כשיח.

פורסם

עקרונית, שגיאה כזו אפשר לתקן אם מעתיקים את הקובץ:

c:\windows\repair\system

לקובץ קוראים system, ללא סיומת.

לתיקייה:

c:\windows\system32\config

אבל אם זו בעיה שחוזרת על עצמה, הייתי בודק אם הכונן הקשיח מתפקד כמו שצריך או אם יש וירוס.

פורסם

עקרונית, שגיאה כזו אפשר לתקן אם מעתיקים את הקובץ:

c:\windows\repair\system

אתה סגור על זה? עד כמה שאני יודע בקובץ זה נשמרות ההגדרות של המחשב שלך וההתקנים שמחוברים אליו והחלפתו בקובץ אחר (לא מהמחשב

הזה) גורמת בעיות עד כדי אי יכולת להפעיל את המחשב.

לפותח התרד - גם בעיות זכרון והתחממות יכולים לגרום לבעיה זו. תריץ MEMTEST ותבדוק טמפרטורות בביוס.

פורסם

זה סך הכל גיבוי של אותו קלאסטר ברג'יסטרי. עכשיו שאני חושב על זה, היו הרבה מקרים של התקלה הזו בזמן האחרון...

פורסם

עד כמה שאני יודע - מהקובץ הזה הWIDNWOS נטען ורק אחרי שהמערכת נטענת אז היא משתמשת בערכים שברגיסטרי. פשוט

נתקלתי בבעיה זו והחלפתי קובץ וכל המחשב התבלגן לי... בכ"מ כיוונתי אותו לבעיית התחממות או זיכרון כי הREPAIR שהוא ניסה היה

אמור לזהות לו התקנת WINDOWS אפילו אם קובץ זה ניזוק.

התקלה הזו חוזרת מפני שקובץ זה נמצא בשימוש הרבה ע"י מערכת ההפעלה והתרסקות של מחשב ואבדן מידע בעת כתיבה (לדוגמא: הפסקת

חשמל בדיוק ברגע הכתיבה) לקובץ הזה גורמת לתקלה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים