פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים 1. באיזה קוטר אני עושה את החורים לברגים ? (לפי השבלונות)2. האם זה יכול לפגום בסגירה של המארז ? (מארז במחשב השני במפרט )
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים לא רשמת מה אתה מתכונן לחורר, אבל אני מניח שמדובר בחור למאורר בדלת.1. את הקוטר לברגים אין בעיה לבדוק. אם יש לך סט מקדחים פשוט תכניס אותם לחור של המאורר מהקטן לגדול, ותבחר את המקדח הראשון שלא עובר בחור.2. אני לא מכיר את הסגירה בקומפיו קייס אבל אני מניח שלא אמורה להוות בעיה. אולי אתה יכול לפרט יותר בנוגע לחשדות שלך לבעיה?
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מחבר בעיקרון אני קודח קרוב מאוד לציר של הדלת וממה ששמעתי אצל חבר אחר הדלת לא החזיקה את עצמה ולא ניסגרה (אבל לא היה לו קומפיו קייס)
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים תדביק את המאורור עם סלוטייפ איפה שאתה רוצה לקדוח אותו ותבדוק עם זה נסגר . עם כן סבבה עם לא אז תזיז אותו
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מחבר תדביק את המאורור עם סלוטייפ איפה שאתה רוצה לקדוח אותו ותבדוק עם זה נסגר . עם כן סבבה עם לא אז תזיז אותו עצה טובה אני יישם אותה עוד ואתן דיווח 8)
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים בטח שאפשר! ואפילו די בקלות.מומלץ שתקרא את החלק האחרון של המדריך לעשיית חלון.יש שם הסבר מפורט כיצד לעשות זאת נכון, מבלי לשרוט את החלון.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים אני בקומפיוקייס הורדתי בכלל את ה"ידית" הזאת, סתם מפריעה לחירור ולא קורה כלום אם דוחפים את הדלת עצמה ללא השקע של ה"ידית"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.