עבור לתוכן

ספק כוח מפיל מאמת של החשמל

Featured Replies

פורסם

קיבלתי ספק כוח של sunshine comma לא תקין

החברה היא של ספקים ג'נריים אבל באחד הזה רואים שהוא בנוי בפנים באיכות גבוהה בהרבה מספקים ג'נריים. מבחינתי הספק הזה הוא לא ג'נרי

הספק של 600 W היה אם פיוז F8A שרוף. אין בתוך הספק חלקים אחרים שרואים בהם נזק ויזואלי

החלפתי ל F5A וחיברתי לחשמל

פלאש בשקע ונופל המאמת L16A בארון חשמל. הפיוז בתוך הספק נשאר שלם

חיברתי את הספק לחשמל שוב בטור אם מנורה של 100 ואט. המנורה פשוט עובדת קבוע (ללא רעידה של 50 HZ) בעוצמה מלאה כלומר הספק פשוט מקצר. (אם מחברים לחשמל ספק תקין בטור אם מנורה היא נדלקת בשניה הראשונה כשהקבל בכניסה נטען ואז לא נדלקת יותר כשהספק בעומסים נמוכים)

איזה רכיב בספק יכול להיות דפוק ?

פורסם

אולי קבל שנפרץ, אולי rectifier דפוק, אולי משהו תקוע מתחת ללוח ומקצר שם. אין מנוס מלקחת DMM ולהתחיל לעבור על כל מה שעולה בראש (אם כי קבל שנפרץ יכול להיות שלא תראה ככה, בדר"כ צריך לבדוק אותו תחת עומס.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

את הקבלים הגדולים / גשר DC / פילטרים בצד של ה AC / מפסק 110-240V כבר בדקתי. זה לא הם

עכשו נשאר לבוק את יתר המעגל של 2 הספקים (הראשי וה 5 VSB)

הם מקבלים במקביל DC מה 320V (הקצוות של 2 הקבלים. לא מחובר כלום לנקודת האמצע ביניהם)

חשבתי לנתק אחד ולנסות רק איתו / שני ולנסות רק איתו

הבעיה - בצד מתח גבוה יש קו במעגל שמחבר רכיבים קטנים מ 'אמצע המעגל' של ה 5VSB לרכיבים קטנים ב 'אמצע המעגל' של הספק הגדול. אם הקו הזה מעביר מתח נמוך יותר (נניח ממחלק מתח) בין 2 הספקים וני מנתק את ה + - של אחד מהם אני יכול לנתק את הנגד במחלק מתח שבמקביל לעומס וכך לדפוק רכיבים במעגל אם מתח גבוה

פורסם

320V DC? אומנם אני לא התעסקתי הרבה עם ספקים של מחשב, אבל ממה שאני יודע זה לא אמור להיות ככה. צריך להיות שנאי שמוריד את זה למשהו שאתה יכול לעבוד איתו. 320V זה כאילו שיישרת את ה-230V מהקיר ישירות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אל 2 הקבלים הגדולים בכניסה כשהם בטור אמור להיות 320 V DC ולזה הכוונה שלי

כל ההודעה הקודמת מתייחסת לצד מתח גבוה של הספק

פורסם

נשמע שאחד או יותר מטרנזיסטורי המיתוג מקוצרים.

אם תנתק אחד מהקבלים, תנתק את כל אספקת המתח למעגל. משתמשים בשני קבלים בטור בגלל המתח הגבוה, ובגלל שזה יותר זול. אפשר גם לשים אחד של 400V.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים