פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים שלום, יש לי בעיה ב WIN 7 64BIT , בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל BSOD בגלל הקובץ nvlddmkm.sys.אחרי שהמחשב מתחיל מהתחלה הווינדוס עולה כרגיל. הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרון וראיתי שיש עוד אנשים עם הבעיה הזאת אך ללא פתרון. מה אני יכול לעשות?תודה,
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים בעיה של NVIDIA...של הדרייבר יותר נכון.נסה להסיר לחלוטין את הדרייבר עם תוכנה כמו DRIVER SWEEPERוהתקן את הגירסה החדשה ביותר של הדרייבר.בהצלחה.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים לפי מה הבנתי אחרי חיפוש בגוגל הקובץ nvlddmkm.sys לא מתעדכן לקובץ החדש. ז"א שאתה צריך עלשות את זה ידנית תשנה את השם של הקובץ הנוכחי שנימצא ב windows/system32/drivers ל nvlddmkm.sys.oldלך לתקיה של NVIDIA תמצא את הקובץ nvlddmkm.sy_ ותעתיק אותו ל windows/system32 בעזרת CMD - DOSBOX תכתוב בו EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys כאשר התהליך יסתיים תעתיק את הקובץ החדש ותפעיל את המחשב מחדש.יש כאלה שזה עבד להם ויש כאלה שלא.תכלס תירגמתי משהוא באנגלית שמצאתי בגוגל אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את זה בהודעה פרטית (את האתר)
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר ניסיתי גם את זה בעבר וזה לא עזר. אבל, אתמול חיפשתי עוד קצת באתר וראיתי עצה לעשות csf / scan נשמישהו הציע על בעיה דומה , ניסיתי וזה עבד.אז תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים yuval12321, אתה צריך להריץ את הפקודה sfc /scannow כאשר דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה בפנים.אל תקפיץ דיונים מלפני חודשיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.