פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים כשאני רוצה לחלץ קבצי ראר גדולים עם הרבה חלקים, צצה לי השגיאה שקבצים מסויימים פגומים, אם אני מחלץ מחדש אז זה מודיע שקבצים אחרים פגומים.הקטע הוא שבמחשב אחר זה מחולץ רגיל וללא בעיות. ניסיתי להתקין ווינראר מחדש וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים תריץ חיפוש.כשיש שגיאות CRC מדובר בד"כ בזכורנות לא תקינית או מעבד שלא עובד יציב (בגלל אוברקלוק).
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר תריץ חיפוש.כשיש שגיאות CRC מדובר בד"כ בזכורנות לא תקינית או מעבד שלא עובד יציב (בגלל אוברקלוק).תודה על התשובה המהירה.אפשרות החיפוש לא עובדת כרגע... לא מוצא תוצאות בכל חיפוש שאני עושה.עשיתי בעבר OC אבל עכשיו המעבד על התדר המקורי שלו, ובזכרונות לא נגעתי אף פעם, אני אמור לאפס אותם בביוס?הרכיבים מעולם לא עשו לי בעיות חוץ מהבעייה הנוכחית.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים אל תצוטט תגובות מעליך בבקשה.אני מציע לך להריץ כמה לופים של memtest כדי להיות בטוח.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים בדיקה מהסוג הזה לא יכולה לרוץ בסביבה של מערכת ההפעלה. חוץ מזה מה הבעיה לבזבז חצי דקה על הורדת האימג', עוד חצי על צריבה ופשוט לתת לתוכנה לעבוד מהבוט?
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר התוכנה רצה כמה שניות ואז ריסטרט בלי שנגעתי במשהו, מה הבעייה?ניסיתי להריץ כמה פעמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.