עבור לתוכן

יש סיכוי טוב שכאשר אאדכן את הביוס (שוב) הוא "יעדכן" לי גם ת'טמפ, של המעבד והל

Featured Replies

פורסם

כן זה חרא !!

יש לי תהיטסינק טהמאורר שנראים לי פסדר גמור אבל המארז כנראה לא מאוורר מספיק ... (120 מקדימה ו120 מאחורה)

עריכה:

BIODOME אמר על המאוורר של המארז COMPUCASE CI-6A19 שהמאורר שבא איתו נשל"ט ע"י חיישן.

רציתי לדעת אם אני יכול לבטל את החיישן ושהמאורר יפעל במיטבו ? (יש לי את המארז וישל לי תמאוורר ויוצא ממנו חוט עם חיישן)

תחכתוך את הדבר הירוק, ותחבר את שני החוטים הלבנים (אתה יכול גם להלחים לא משנה...) המאוורר יעבוד על 1800~... ;)

פורסם
  • מחבר

תחכתוך את הדבר הירוק, ותחבר את שני החוטים הלבנים (אתה יכול גם להלחים לא משנה...) המאוורר יעבוד על 1800~... ;)

אם נגיד אני חותך את הדבר הירוק (חיישן) ואת הדבק שמחובר בו אבל לא מדביק את 2 הלבנים מה יקרה? (למה לחבר אותם?)

פורסם

יש לך מקום מקדימה למאוורר נוסף

תשתמש בו

פורסם
  • מחבר

יש שם מאורר שכבר מכניס...

פורסם

אם נגיד אני חותך את הדבר הירוק (חיישן) ואת הדבק שמחובר בו אבל לא מדביק את 2 הלבנים מה יקרה? (למה לחבר אותם?)

מה שיקרה זה שהמאוורר לא יפעל כי יש נתק במעגל.

פורסם

החיישן הוא בעצם נגד משתנה המושפע מטמפ'.

כאשר הטמפ' עולה - ההתנגדות עולה = פחות סיבובים (RPM).

כאשר תחבר את 2 החוטים בעצם תוציא את הנגד מהתמונה וההתנגדות תשאף לאפס = יותר סיבובים.

כך שאם לא תחבר אותם - לא יפעל עקב התנגדות אינסופית וכמו שעומרי אמר - נתק במעגל...

פורסם
  • מחבר

מה שיקרה זה שהמאוורר לא יפעל כי יש נתק במעגל.

+

החיישן הוא בעצם נגד משתנה המושפע מטמפ'.

כאשר הטמפ' עולה - ההתנגדות עולה = פחות סיבובים (RPM).

כאשר תחבר את 2 החוטים בעצם תוציא את הנגד מהתמונה וההתנגדות תשאף לאפס = יותר סיבובים.

כך שאם לא תחבר אותם - לא יפעל עקב התנגדות אינסופית וכמו שעומרי אמר - נתק במעגל...

הבנתי... תודה (היום אחרי הבית ספר 13:00 אני אעשה את זה ואדווח)

פורסם
  • מחבר

לפי איידה ... עכשיו המאוורר מסתובב ב1740 RPM ומקודם הסתובב ב1400...

זה הביא לי שיפור של 1-2 מעלות... נו טוב... (גם זה משהו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים