פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים כן זה חרא !! יש לי תהיטסינק טהמאורר שנראים לי פסדר גמור אבל המארז כנראה לא מאוורר מספיק ... (120 מקדימה ו120 מאחורה) עריכה: BIODOME אמר על המאוורר של המארז COMPUCASE CI-6A19 שהמאורר שבא איתו נשל"ט ע"י חיישן. רציתי לדעת אם אני יכול לבטל את החיישן ושהמאורר יפעל במיטבו ? (יש לי את המארז וישל לי תמאוורר ויוצא ממנו חוט עם חיישן) תחכתוך את הדבר הירוק, ותחבר את שני החוטים הלבנים (אתה יכול גם להלחים לא משנה...) המאוורר יעבוד על 1800~...
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מחבר תחכתוך את הדבר הירוק, ותחבר את שני החוטים הלבנים (אתה יכול גם להלחים לא משנה...) המאוורר יעבוד על 1800~... אם נגיד אני חותך את הדבר הירוק (חיישן) ואת הדבק שמחובר בו אבל לא מדביק את 2 הלבנים מה יקרה? (למה לחבר אותם?)
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים אם נגיד אני חותך את הדבר הירוק (חיישן) ואת הדבק שמחובר בו אבל לא מדביק את 2 הלבנים מה יקרה? (למה לחבר אותם?) מה שיקרה זה שהמאוורר לא יפעל כי יש נתק במעגל.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים החיישן הוא בעצם נגד משתנה המושפע מטמפ'.כאשר הטמפ' עולה - ההתנגדות עולה = פחות סיבובים (RPM).כאשר תחבר את 2 החוטים בעצם תוציא את הנגד מהתמונה וההתנגדות תשאף לאפס = יותר סיבובים.כך שאם לא תחבר אותם - לא יפעל עקב התנגדות אינסופית וכמו שעומרי אמר - נתק במעגל...
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים מחבר מה שיקרה זה שהמאוורר לא יפעל כי יש נתק במעגל. +החיישן הוא בעצם נגד משתנה המושפע מטמפ'.כאשר הטמפ' עולה - ההתנגדות עולה = פחות סיבובים (RPM).כאשר תחבר את 2 החוטים בעצם תוציא את הנגד מהתמונה וההתנגדות תשאף לאפס = יותר סיבובים.כך שאם לא תחבר אותם - לא יפעל עקב התנגדות אינסופית וכמו שעומרי אמר - נתק במעגל... הבנתי... תודה (היום אחרי הבית ספר 13:00 אני אעשה את זה ואדווח)
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים מחבר לפי איידה ... עכשיו המאוורר מסתובב ב1740 RPM ומקודם הסתובב ב1400...זה הביא לי שיפור של 1-2 מעלות... נו טוב... (גם זה משהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.