עבור לתוכן

יש סיכוי טוב שכאשר אאדכן את הביוס (שוב) הוא "יעדכן" לי גם ת'טמפ, של המעבד והל

Featured Replies

פורסם

כי בפעם הראשונה שעידכנתי ביוס הוא שינה לי את הטמפרטורות. אנירוצה לדעת אם יש סיכוי טוב\גדולשגם בעידכון הבא יהיה ככה.

ABIT NF7-SL (לא חשוב הא?)

פורסם

מה זה משנה? זה לא שהוא שינה את הטמ"פ הוא תיקן את הקריאה, הטמ"פ נשארה אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל נגיד הוא מראה לי 45 אז אולי בעידכון הבא זה "יהפוך" ל39 אז אני אדע מה באמת נכון

פורסם

הוא פשוט מתקן את הקריאה!

יכול להיות שהוא ישנה ויכול להיות שלא!

פורסם

גירסה 10 הוא קרא גבוה מדי

עד 16 אני חושב שהוא קרא טיפה פחות מהאמיתי

17-18 הוא קורא מדוייק

זה מה שאומרים לפחות...

פורסם

אפשר לבדוק עם מדחום את הטמפרטורה האמיתית ואז להשוות אותה לטמפרטורה בביוס

פורסם
  • מחבר

הבנתי... לא נורא אצלי זה גירסא 18 והטמפ' 41 מעלות ובמאמץ 46 (כשהורדתי מתח ל1.35) וכשהוא במתח הרגיל הטמפרטורה 50/55.

פורסם

למה הורדת מתח למעבד??

פורסם
  • מחבר

אמרתי אני אוריד מתח למעבד (כשהיה בטמפ' 55) עד שאדאג לקירור נורמלי (אולי 2 מאוררים בצד ו2 מגג אבל לחתוך ת'מארז זו הבעיה)

ובנתיים (בטווח הקרוב) אין לי קירור כזה ... אז אני אחכה.

פורסם

זה יציב בכלל?

פורסם
  • מחבר

אכן... אצלי מתח 1.35 בעוד שהמתח המקורי הוא 1.65 משמע הורדה של 0.30 וולט אצלי מחזיקה את המעבדוהסיסטם יציבים.

(שעה בטוסט)ב 1.32 כבר לא עושה פוסט.

פורסם

דחוווווווווף קירור חדש, אני בטמפ' כזאת אחרי אוברקלוק ל 2370 מה"צ (מקורי 1466) ומתח של 1.75 וולט...

פורסם
  • מחבר

כן זה חרא !!

יש לי תהיטסינק טהמאורר שנראים לי פסדר גמור אבל המארז כנראה לא מאוורר מספיק ... (120 מקדימה ו120 מאחורה)

עריכה:

BIODOME אמר על המאוורר של המארז COMPUCASE CI-6A19 שהמאורר שבא איתו נשל"ט ע"י חיישן.

רציתי לדעת אם אני יכול לבטל את החיישן ושהמאורר יפעל במיטבו ? (יש לי את המארז וישל לי תמאוורר ויוצא ממנו חוט עם חיישן)

פורסם

נרגילה - אז יופי שלך זה ככה (באמת) אבל מה אתה מלחיץ אותו ? :) ,

לא קרה שום דבר ואין שום סיבה להיות בלחץ או משהו שקרוב ללחץ בגלל שהמעבד על 55 במאמץ. זאת טמפרטורה נורמאלית לחלוטין. ואין שום סיבה להוריד מתח בגלל זה (למרות שכל עוד זה יציב עדיף מתח כמה שיותר נמוך כל עוד זה לא עולה עוד כסף). אז באמת חבל שהמעבד יעבוד רק 20 שנה על 55 במקסימום במקום 60 שנה על 40 במקסימום.. 8)

הקיצר זה בסדר גמור , טמפ נמוכה היא קריטית כשהמעבד נמצא בקצה גבול היכולת שלו (אובקרלורק מקסימלי למשל) ובה כל דבר קטן משפיע על היציבות שלו.

פורסם

התכוונתי לטמפ' במינוס 0.35 וולט ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים