עבור לתוכן

מחפש דרמל לדרישות מסויימות !

Featured Replies

פורסם

אז ככה , אני מחפש דרמל שאיתו אני אוכל לחתוך מתכת , בעצם אז המארז שלי. אני מעריך שהמארז הוא 2 מ"מ אובי. מארז סטנדרטי שקיבלתי כשקניתי את המחשב שלי לפני שנתיים.

אני יודע שזה גם תלוי בראשים וכו אבל רציתי המלצה על דרמל וראשים שאיתם אי אוכל לחתוך מתכת ופלסטיק . אני יכול להוציא בסביבות ה-500 ש"ח על הדרמל או כל מכשיר אחר שאני אוכל לחתוך איתו מתכת וחומרים רכים יותר באופן קל ונוח שהתוצאות יהיו סבירות ++

תודה לעוזרים , אם אפשר אז המלצה למקום בו אוכל לקנות את הדרמל ... אזור המרכז , תל-אביב עדיף.

תודה

פורסם

קנה את היונדאי מהום סנטר אבל תקנה לו דיסקים מפיברגלס כי האלה /שבאים איתו באמת גרועים.

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה וכמה הראשים הנוספים עולים ? האם הראשים שאני אקנה יחתכו מתכת ופלסטיק ?

פורסם

כשאני קניתי אותו הוא עלה 250

היום הוא עולה פחות מ200 נראה לי...

הדיסקים הולכים בחבילות שעולות 50שקל לא יודע לא קניתי אותם כי הישתמשתי בדרמל לדברים אחרים אבל עוד שבועייים אני ילך כנראה...

פורסם
  • מחבר

הראשים שאמרת לי עליהם בטוח חותכים מתכת ?

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

חותכים , לא !!!!!!!!

הם עוברים הפלדה כמו סכין במים!!!!!

פורסם
  • מחבר

אני מחפש תשובות רציניות , לא הבנתי אם אתה צוחק או לא , אז הראשים והדרמך הזה יהיו טובים מספיק למתכת או לא ?

פורסם

ראשים מס' 426 יהיו פרפקט.

הם לחיתוך והם מחוזקים וגדולים בניגוד לרגילים, בערך 50 שקל ל 5...

פורסם

וכמה אפשר לחתוך עם כל ראש? איפה אפשר להשיג אותם?

פורסם

אין לזה בדיוק "כמה". זה תלוי במהירות, בלחץ שאתה מפעיל על המכשיר ועל הדיסק. הם נעשים קטנים ואז אתה רואה שצריך להחליף.

בזמנו אחד (426) הספיק לי ל120MM ו80MM ועוד איזה כך של חיתוך ישר.

עריכה: למה לעזאזל אי אפשר לעשות שימוש באותיות קריליות בפורום הזה... >:(

פורסם

כמו שאמרו - זה תלוי בשימוש, אבל ה 426 מאוד עמיד יחסית לרגילים...

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא לחיתוך מתכת של המארז. האם ראשים 426 יהיו מספיק טובים ?

פורסם

כן

הם הכי מומלצים לעבודה זו (אני חושב שיש ראשים כאלה רק טיפונת יותר גדולים אבל לא ראיתי כאלה בשומקום) אם עושים עם דרמל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים