עבור לתוכן

מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

מה יותר טוב להדליק ולכבות כל פעם שמשתמשים במחשב או להשאיר אותו קבוע על איזה מצב SLEEP כזה??

פורסם

אם הוא דלוק סתם יותר מ4~5 שעות, עדיף לכבות. לא משנה איזה כיבוי, רק שיהיה כיבוי מוחלט, ולא מצב המתנה שהמחשב חצי ער.

פורסם

אם הוא דלוק סתם יותר מ4~5 שעות, עדיף לכבות. לא משנה איזה כיבוי, רק שיהיה כיבוי מוחלט, ולא מצב המתנה שהמחשב חצי ער.

ועל פי איזה בסיס דבילי אתה אומר את זה?

פורסם

מחשבים בנויים לעבוד 24/7....

אני אישית מכבה את המחשב כל לילה....

יש פעמים שאני צריך אותו דולק לתקופה ארוכה אז אני משאיר אותו עובד שבוע ואפילו חודש בלי לכבות....

לא קורה כלום...

בוא נגיד שאין טעם לכבות אותו במהלך היום.

אם אתה רוצה לכבות אותו, כבה אותו בלילה כשאתה הולך לישון.

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים :bash:

פורסם

ועל פי איזה בסיס דבילי אתה אומר את זה?

על פי בסיס דבילי של חשבון חשמל, על פי נתונים דביליים של חשבון בנק, על פי נתוני בלאי דביליים של מחשבים, על פי זמן עבודה דבילי של מחשבים ושאר נתונים דביליים. אבל עזוב, אתה לא מתעניין בנתונים דביליים - אז אל תקרא ואל תגיב לתגובותי הדביליות, ותשמור את תגובותיך הא-דביליות לאנשים לא דביליים.
פורסם

חשבון חשמל, מילא ..

חשבון בנק זה כבר אותו בסיס של חשבון חשמל

בלאי ? איזה בלאי בדיוק ? של המאווררים שעד שתעבור את המכסה שלהם סביר להניח שתקנה מחשב חדש

או של הHDD שעדיף שיעבוד 24/7 מאשר שיעצור ויתחיל מחדש כל כמה שעות מה שעלול לדפוק את המנגנון.

ואם אשמור את תגובתי "הא-דבליות", אנשים דבילים כמוך יגיבו תגובות דביליות וידביקו אנשים בדיבליות שלהם.

פורסם

בעיקרון שנייהם צודקים אבל אם אתה רוצה לחסוך בחשבון חשמל אז כבה את המחשב ללילה או כשאתה כמה שעות לא מול המחשב

אצלי המחשב עובד כבר ארבע שנים 24/7 חוץ ממצבים קיצוניים כמו שהמחשב נתקע מהחום שנוצר מהכמויות של האבק או תקיעות מוזרות נדירות

פורסם

"חשבון חשמל" אפשר לחשוב כמה המחשב כבר לוקח .. לא יותר מ50 שקל בחודש ..

אני מכבה את המחשב שלי רק כשאני מסדר את החדר ומזיז דברים או רוצה לנקות אותו וכד' ..

פורסם

חשבון חשמל, מילא ..

חשבון בנק זה כבר אותו בסיס של חשבון חשמל

בלאי ? איזה בלאי בדיוק ? של המאווררים שעד שתעבור את המכסה שלהם סביר להניח שתקנה מחשב חדש

או של הHDD שעדיף שיעבוד 24/7 מאשר שיעצור ויתחיל מחדש כל כמה שעות מה שעלול לדפוק את המנגנון.

ואם אשמור את תגובתי "הא-דבליות", אנשים דבילים כמוך יגיבו תגובות דביליות וידביקו אנשים בדיבליות שלהם.

מילא? אני לא יודע איזה מחשב יש לך, אבל שלי צורך כ 0.5kWH אם אני משאיר אותו רק 8 שעות כל לילה בלי שימוש, זה יוצא 120₪ בחודשיים. זניח? לא במיוחד.

בלאי; למחשב, כמו כל מכשיר אלקטרוני יש זמן עבודה מוגבל. קבלים בלוח מתייבשים אחרי X שעות עבודה. מאווררים מפסיקים לעבוד אחרי Y שעות. משחה טרמית מתייבשת אחרי Z שעות. מעבד ישרף K שעות אחרי שהתייבשה המשחה הטרמית. לדיסק קשיח X שעות עבודה, במהלכן יצטברו Y סקטורים פגומים.

הטיעונים שלך נשמעים בדיוק כמו הטיעון הדבילי ששמעתי פעם; "עדיף שמחשב יפעל כל הזמן, כי ככה המאווררים פועלים ואז הוא קר יותר". עוד מעט תגיד לי שהכי טוב זה גם לשים שומר מסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים