עבור לתוכן

קניית HP 2510P RU537 יד שניה

Featured Replies

פורסם

שלומות

מבקש את עזרתכם במידע על הדגם הבא- HP 2510P RU537

מחיפוש זריז גיליתי שהסדרה ישנה מאוד, גם עיצובית וגם מבחינת מפרט וחלקים.

יש לי הזדמנות לקנות אותו במחיר מצחיק, בן 9 חודשים ועם 3 שנות אחריות.

מישהו יכול להגיד לי אם שווה או שכדאי להיזהר ממשהו?

רב תודות.

פורסם

זה בהחלט בין המחשבים הטובים, אבל מאיפה לי לדעת האם הוא מתאים ספציפית לצרכים שלך? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

אני צריך אותו בעיקר לנסיעות בחו"ל, לטיפול קל בתמונות, מסמכים, גלישה באינטרנט ומיילים (שימושים של נוטבוק פחות או יותר).

הציעו לי אותו ב-1200 ש"ח, אני רק רוצה לוודא שאני לא קונה איזה חתול בשק שירד מפס הייצור כי ראיתי שההארד דיסק שלו איטי מאוד.

יש איזשהי שיטה לבדוק מחשב נייד מיד שניה?

פורסם

תבדוק שהוא

*עובד

*לא סובל מנזקים פיזיים/קוסמטיים שלא כלולים באחריות

*המפרט מתאים למה שנאמר

*האחריות מתאימה למה שנאמר

*יש קבלות מקוריות (כדי להיות בטוח שהמחשב לא גנוב)

מעבר לכך - כל עוד יש אחריות, כל בעיה, תמיד תוכל לטפל.

כן, הקשיח בדגם הזה באמת עשויו להיות איטי, אם אני זוכר נכון, אבל תמיד אפשר לשים SSD במקום ואז הוא יטוס.

מן הסתם המחשב ירד מפס הייצור. בעולם המחשוב היום הקצב מהיר מאוד, וכל פעם שיוצא דגם חדש, הישן עף תוך חודשים בודדים. ה-2510P אגב לא כ"כ ישן - סה"כ דור אחד מאחורי המחשבים העסקיים החדשים ביותר של HP.

פורסם

בנוסף לכך, כנראה שסוללה תצטרך להחליף.

שים לב במיוחד לבעיות במסך עצמו, וכפי שנאמר תבדוק אם יש מכות או שיפשופים, כי דברים כאלה עלולים לגרום לפגיעות פנימיות.

וחוץ ממה שנאמר לפני, אין לך מה עוד לדאוג...

פורסם

1200 ש"ח הוא מחיר טוב מאד למחשב כזה בגיל כזה ועם אחריות.

החסרונות במחשב לטעמי:

סובל מתחנת עגינה בעיצוב טפשי, אם זה חשוב לך. היא מעוצבת כך שהפתח של המאוורר חסום מאחורה וזה גורם לפעמים לחימום יתר ברמה שמביאה לכיבוי אוטומטי של המחשב.

כפתורי מגע הפכפכים שנוטים לקפיצות בלתי רצויות במגע קל. לא אסון.

מעבר לזה, כמובן שהביצועים אינם מדהימים (גם הדיסק הקשיח וגם המעבד) אבל זה לא מחשב שאמור לשים דגש על ביצועים. לשימושים שלך לא תהיה בעיה לדעתי ובכל מקרה אפשר לשדרג כפי ש-QTTP ציין.

לגבי הסוללה, לא בטוח כלל שתאלץ להחליף. הדגם הזה ברשותי כשנה ובשלב זה הסוללה עדיין במצב טוב מאד אחרי שימוש אינטנסיבי למדי. זה תלוי כמובן גם בגיל שלה ובשימוש שנעשה בה לפנייך, מומלץ לבדוק לפני הקניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים