עבור לתוכן

התלבטות לגבי רכישת Netbook בתקופה זו, צריך את עזרתם :)

Featured Replies

פורסם

היי ;D

בקרוב אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לרכוש Netbook ללימודים.

אני כרגע מעוניין ב Asus EEE 1005HA (החדש). יש לו אחלה מפרט וסוללה של 10 שעות!!!

העניין הוא שאני לא יודע אם זה תזמון טוב לקנות מחשב נייד.

הרי בקרוב תושק Windows 7 ואני מניח שיצאו מחשבים חדשים עם ה Windows הזה...

השאלה אם לחכות להשקה של ה Windows החדש?

האם כדאי לחכות ולקנות Netbook עם Windows 7 כבר?

האם הוא יהיה בכלל מותקן על Netbookים?

הוא יהיה יעיל כמו ה XP?

אשמח לשמוע הצעות...

תודה רבה! 8)

פורסם

אני לא מכיר תוכנית להתחיל ולשווק את דגמי ה-Netbook שכרגע נמכרים בארץ עם מערכת ההפעלה Windows 7 גם אחרי שהיא תושק רשמית.

אני מניח שעם הזמן יופיעו גם דגמי Netbook מהדור הבא (שאין לי בדיוק מושג מתי הם יגיעו לשוק בארץ ומה יהיה מחירם) עם מערכת ההפעלה הזאת.

אולי אחרים שבקיאים קצת יותר יתקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה במחשבים ובאלקטרוניקה בכלל יש מעין כלל אצבע, אם אתה צריך משהו אז תקנה, אלא אם כן עומד לצאת מוצר ספציפי (ולא משהו ערטילאי כמו טכנולוגיה/פלטפורמה וכו' חדשה שלא יודעים מה מחירה, זמינותה וצורתה) שאתה מצפה לו בעתיד הקרוב ובטווח הזמן שמאפשר לך להמתין (ושמחירו הצפוי מתאים לך). תמיד החדש שיוצא הוא יקר ועד שמחירו מתקרב לזה של המוצר הנוכחי עובר מספיק זמן ושוב כבר יש משהו חדש באופק. לכן אני בעד לקנות מה שצריך כשצריך (למעט ההסתייגות שלעיל). בכל מקרה מחשבים למיניהם מתיישנים מהר מאוד מבחינה טכנולוגית (ולא לבלבל עם יכולתם להמשיך ולעשות את העבודה לה הם מיועדים). אז בעוד שנתיים ה-1005HE יהיה כבר מיושן כנראה - אבל לצרכי סטונדט כנראה גם עדיין יעשה את העבודה.

אני אישית ממליץ עליו (לאחותי יש כזה והיא פשוט מרוצה וגם אני התרשמתי ממנו לטובה). זמן הסוללה קצת מטעה לא מדובר על 10 שעות (אלא אם כן אתה יוצא מגדרך כדי לחסוך כל בדל של אנרגיה) אבל ל-7-8 שעות של עבודה משרדית היא בהחלט מספיקה ללא שום קושי (אך יש לקחת בחשבון את ירידת הקיבולת שלה עם השנים).

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר תוכנית להתחיל ולשווק את דגמי ה-Netbook שכרגע נמכרים בארץ עם מערכת ההפעלה Windows 7 גם אחרי שהיא תושק רשמית.

אני מניח שעם הזמן יופיעו גם דגמי Netbook מהדור הבא (שאין לי בדיוק מושג מתי הם יגיעו לשוק בארץ ומה יהיה מחירם) עם מערכת ההפעלה הזאת.

אולי אחרים שבקיאים קצת יותר יתקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה במחשבים ובאלקטרוניקה בכלל יש מעין כלל אצבע, אם אתה צריך משהו אז תקנה, אלא אם כן עומד לצאת מוצר ספציפי (ולא משהו ערטילאי כמו טכנולוגיה/פלטפורמה וכו' חדשה שלא יודעים מה מחירה, זמינותה וצורתה) שאתה מצפה לו בעתיד הקרוב ובטווח הזמן שמאפשר לך להמתין (ושמחירו הצפוי מתאים לך). תמיד החדש שיוצא הוא יקר ועד שמחירו מתקרב לזה של המוצר הנוכחי עובר מספיק זמן ושוב כבר יש משהו חדש באופק. לכן אני בעד לקנות מה שצריך כשצריך (למעט ההסתייגות שלעיל). בכל מקרה מחשבים למיניהם מתיישנים מהר מאוד מבחינה טכנולוגית (ולא לבלבל עם יכולתם להמשיך ולעשות את העבודה לה הם מיועדים). אז בעוד שנתיים ה-1005HE יהיה כבר מיושן כנראה - אבל לצרכי סטונדט כנראה עדיין יעשה את העבודה.

אני אישית ממליץ עליו (לאחותי יש כזה והיא פשוט מרוצה וגם אני התרשמתי ממנו לטובה). זמן הסוללה קצת מטעה לא מדובר על 10 שעות (אלא אם כן אתה יוצא מגדרך כדי לחסוך כל בדל של אנרגיה) אבל ל-7-8 שעות של עבודה משרדית היא בהחלט מספיקה ללא שום קושי (אך יש לקחת בחשבון את ירידת הקיבולת שלה עם השנים).

תודה על התגובה העניינית! עזרת הרבה. 8)

אשמח לשמוע עוד דעות...

פורסם

לא עדיף שתחכה לחלונות 8 וזהו? :silly:

בכל מקרה, עם היציאה של חלונות 7 אמורים להגיע לשוק מספר מחשבי נטבוק

חדשים שכבר הכריזו עליהם ועיקבו את השיחרור שלהם עד היציאה הרשמית של

חלונות 7.

אם אתה מעוניין ספציפית בניידים האלה, אז אין לך מה לעשות חוץ מלחכות.

פורסם

לא עדיף שתחכה לחלונות 8 וזהו? :silly:

בכל מקרה, עם היציאה של חלונות 7 אמורים להגיע לשוק מספר מחשבי נטבוק

חדשים שכבר הכריזו עליהם ועיקבו את השיחרור שלהם עד היציאה הרשמית של

חלונות 7.

אם אתה מעוניין ספציפית בניידים האלה, אז אין לך מה לעשות חוץ מלחכות.

אתה יכול בבקשה לציין שמות של ניידים כאלה?

פורסם

במכוון לא ציינתי את שמות הנטבוקים כי אז אתה תוכל לתרץ את ההמתנה שלך.

וזה מוכיח שאינך באמת צריך את הניידים הללו ואתה תוכל להסתפק בניידים

הקיימים היום בשוק. אני אישית משתמש לינוקס (למרות זאת בנטבוק הנוכחי שלי

אני משתמש בחלונות XP וזה מספיק לי ויותר, סך הכל כותב\קורא מסמכים.

חלונות 7 זה ויסטה עם עטיפה שונה [לדעתי]. לפי מספר כתבות בנושא הביצועים

של חלונות 7 על נטבוקים דיי זהה לחלונות XP. היתרון היחיד שאני רואה שיש

לחלונות 7 על חלונות XP זה האורך חיים של המוצר, החיי מדף של XP אמורים

להסתיים בשהלי 2011 - אז מיקרוסופט תפסיק לשחרר עידכונים למערכת.)

אם אתה ממש רוצה פירוט אז:

Lenovo IdeaPad S12 with ION chipset

Samsung N510

Nokia Booklet 3G

ובטח יש עוד שאני לא מכיר.

פורסם

האם הדור הבא של הנטבוקס יגיעו עם יציאת DVI / HDMI ותקשורת אל-חוטית בתקן n?

פורסם

אני יודע שלנובו בעל הפלטפורמת ION מגיע עם יציאת HDMI.

פורסם

רק חשוב לציין שגם אם יש יציאת HDMI הדבר לא מבטיח יכולת לנגן מדית HD בצורה טובה.

כרגע זה כנראה יותר גימיק שיווקי או כדי לספק יכולת לחבר את המסך לתצוגות גדולות למטרות פרזנטציה וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים