עבור לתוכן

מה ההבדל בין סאב אקטיבי לפאסיבי?

Featured Replies

פורסם

זאת השאלה

תודה

RK

פורסם

אם אני לא טועה אז אקטיבי מחובר ישירות לחשמל עם חיבור משלו שזה אומר יותר עוצמה.

ופסיבי מחובר עם כל השאר ביחד...

פורסם

אם אני לא טועה אז אקטיבי מחובר ישירות לחשמל עם חיבור משלו שזה אומר יותר עוצמה.

ופסיבי מחובר עם כל השאר ביחד...

!?!?

סאב אקטיבי זה אומר שיש לו מגבר משל עצמו

ופאסיבי זה והוא צריך להתחבר למגבר כדי לקבל את ההספק

פורסם
  • מחבר

אז זה שיש לו מגבר משל עצמו ומעלה לו את העוצמה ואיכות התדרים הנמוכים?

פורסם

Sabotage אתה לא צודק ועכשיו אני קצת יותר בטוח, והנה הסבר סאב אקטיבי מתחבר ישירות לחשמל ולא מוריד מהעוצמה של שאר הרמקולים ככה יש עוצמה יותר גדולה גם לרמקולים וגם לסאב.

לעומת זאת סאב פאסיבי מתחבר למגבר גם בתור מקור חשמל מה שמוריד מהעוצמה שלו ושל פסיבי.

נ.ב: למנהלים בקשה!!!! להגיב עוד פעם יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת שלא נשלחים לי אי-מיילים על הודעות שהגבתי וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בקשה הסבירו לי איך לסדר את זה...

פורסם

סה"כ הבהירו כאן את הנקודה.

סאב פאסיבי: סאב שניזון מהמגבר של הרסיבר ושל כל מערכת שמע אחרת ללא אפשרויות כיוון עצמאיים של הסאב.

סאב אקטיבי:סאב שרק מקבל אות תדר נמוך והוא בעצמו נותן לעצמו את העוצמה ע"י מגבר פנימי שנמצא בתוכו, כולל אפשרויות לכיוון התדרים הנמוכים וכו.. (*ברור שהוא מתחבר לחשמל)

פורסם

e-d-a נו ברור שהוא מתחבר לחשמל נו אז למה ? לסוללת 9V ? :P

אם יש לו מגבר פנימי זה מצריך חיבור לחשמל לכן אני לא טועה אתה גם לא טועה רק ההבדלים זה לא רק החשמל זה כל הקטע של המגבר הפנימי באקטיבי.

גם סאב פאסיבי לא מוריד את העוצמה ולא כלום בגלל שמגברים נותנים ערוץ נפרד לסאב ולכן הוא לא "גונב" הספק מהרמקולים האחרים.

פורסם

אין קשר בין סאב אקטיבי לרסיבר , היציאה של הרסיבר לסאב אקטיבי זה סה"כ מקור השמעה (וכמובן שהרסיבר משמיע דרך ערוץ זה רק באסים) , זה בדיוק כמו לחבר דיסקמן לסאב האקטיבי או כל דבר אחר (היציאה לסאב ברסיבר זה בדיוק כמו היציאה לסאב שבכרטיס הקול), ובטח שבטח הסאב לא מספק לרסיבר חשמל או כל דבר אחר

אני לא ניתקלתי ברסיבר שמספק הגברה נפרדת לסאב פאסיבי (למרות שלא ממש חיפשתי אחר אופצייה כזאת) , ככה שסאב פאסיבי בא על חשבון ההגברה של ערוצי השמע , למרות שאני מאמין שהספיקו לייצר לו כל מיני וואריאציות.

פורסם
  • מחבר

תודה, פחות או יותר הבנתי.

רק עוד דבר אחד, כשמחברים SUB פסיבי למערכת הVOLUME המקסימלי יותר נמוך?

פורסם

נ.ב: למנהלים בקשה!!!! להגיב עוד פעם יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת שלא נשלחים לי אי-מיילים על הודעות שהגבתי וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בקשה הסבירו לי איך לסדר את זה...

אם היית בודק את פורום "על האתר והפורום" - היית מקבל תשובה.

יש בעיה עם זה כרגע.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=47108;start=0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים