עבור לתוכן

5870 CF

Featured Replies

פורסם

לא שאני מצדיק את הבזבוז הזה, אבל אתם לא חושבים ש CF של 2 כרטיסי 5870 יכול ליהיות שימושי לפעמים?

לדוגמה בשביל לקבל משהו כמו 60 FPS בממוצע ב-Crysis על Very High שבשביל גיימר אמיתי זו חווית משחק אמיתית.

(דרך אגב למה זה בזבוז עם מסך 22"?)

קרייסיס זה משחק 1 בודד שיצא ב 2007... הוא כבר רחוק מלעניין...

לשדרג עכשיו זוג 4870 זה שטות גמורה. במיוחד שדברים עוד לא התבהרו, המחירים עדיין גבוהים ואין מספיק תחרות מצד NVIDIA...

פורסם

קרייסיס זה משחק 1 בודד שיצא ב 2007... הוא כבר רחוק מלעניין...

לשדרג עכשיו זוג 4870 זה שטות גמורה. במיוחד שדברים עוד לא התבהרו, המחירים עדיין גבוהים ואין מספיק תחרות מצד NVIDIA...

הוא אמנם משחק שיצא ב-2007 אבל זה נראה שבערך 95% מהכרטיסים והמערכים כיום עדיין לא מסוגלים להריץ אותו על יותר מ-40 FPS בהגדרות הכי גבוהות (כולל AF ו-AA)

פורסם

HD5870 CF?

הייתי קורא לזה חוסר הערכה מוחלט לכרטיס שיכול להתמודד יפה ברזולוציית 2560X1600

כרטיס אחד

יש מוגזם וטובה ויש מוגזם בפראיות, אלא אם אתה אוברקלוקר מקצוען שמנסה להשיג תוצאות שיא ב3DMARK, אין לך מה לחפש בזה

אז אוקי, זה יעיף קרייסיס.

ובאטמן?

AC,AC2?

COD למיניהם?

פשוט בזבוז לדעתי, למסך 22'' GTX285 זה בזבוז, אז אפילו HD5850 בודד יהיה אוברקילק אמיתי

פורסם

עדין לא הבנתי את מטרת האשכול ,כאילו אתה מזמין מוצר ואז שואל על התפקוד שלו

כמו שעוד 2000 עמודים יחזרו ויגידו ברובם ואני בטוח שהבנת את זה שכל ענין ה CF ‎‏ לא יותר מבזבוז שאתה לא תראה את הפונטנציאל שגלום במערך בגלל לא מעט סיבות מהחומרה שלך שזה הספק והמסך והשימושים בשביל רינדור גם כראיס בכמה מאות שקלים יספיק אלה אם זה כבר מקצועי ותובעני ואז כבר רוכשים כרטיס יעודי נטו לשימושים הללו.

פורסם

HD5870 CF?

הייתי קורא לזה חוסר הערכה מוחלט לכרטיס שיכול להתמודד יפה ברזולוציית 2560X1600

כרטיס אחד

מאיפה הבאתה את זה ?אין עדיין כרטיס או שתים שמתמודד יפה וחלק עם כאלה רזולוציות... בגלל זה אני מתין לGTX 380X2 ליראות אם כדאי לקנות אחד או שתים כאלו בשביל ליהנות ממשחקים כי בנתיים ני לא משחק משחקים רק בגלל המגבלה של המסך שלי(DELL 30") יש המון קירטועים ברזולוציה הזו HD4870X2

פורסם

אתה ראית את ההשוואות?

הכרטיס הזה לגמריי מכסח, על 2560X1600 :screwy:

על 1650X1080 זה כבר מוגזם בטירוף.

להמתין לGTX380 X2?

אין במשפט הזה טיפה אחת של הגיון מכל סוגשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים