פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים שום כלום : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47026
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר נסה את הפיירול שלSygate אני עם כבלים אותו סידור והכל פועל תודה ידידי, אבל פתרון כזה יכולתי למצוא לבד חשבתי שיש פה מקצוענית שיכולים לפתור את הבעיה ???
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים ואני הייתי ממליץ לך לנסות את kerio, שיש לו מדריך בעברית (סתם בגלל שאני שונא את zone alarm כי הוא החליט לשנות לי הגדרות MTU)תחפש באתר הבא: www.netguru.co.il את המילה kerio
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים תודה ידידי, אבל פתרון כזה יכולתי למצוא לבד חשבתי שיש פה מקצוענית שיכולים לפתור את הבעיה ??? נושא: טוב, נשבר לי, אני מוחק את הפיירוול, אף אחד לא מספיק מקצועי כנראה שוב אתה והדרישות המוזרות שלך. לצערי נבצר מהנהלת האתר לשלוח את המנהלים לקורס "איך להיות מקצוענים בFirewall ולענות למשתמשים ניובים כמו svideo", מסתבר שאין כסף ולכן לא יצאנו לקורס הזה. תעשה טובה ותודה לחברים שענו לך מקודם, ואל תשכח שאף אחד לא חייב לך תשובות בזמנים שלך!.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים קודם כל אף אחד לא חייב לך כלום אל תבוא בטענות על זה שמנסים לעזור לךומה זה הת'רד הזה ניסיון אחרון לפגוע לנו באגו כדי שנתאמץ קצת יותר? יש לי אמא פולניה זה לא עובד עליי היא המציאה את זהולעניינינו אני כן עברתי קורס "איך להתקין פיירוול ברשתות" אבל זה אחד אחר (Installing, Configuring, and Administering Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2000, Enterprise Edition )עקרונית זה אותו הדבר אבל כל אופציה היא במקום אחר כמובן ואני לא מכיר את הזון-אלארם ולכן נמנעתי להגיב לך עד עכשיואני מבטיח לך שיש כאן עוד מספיק אנשים שאם הם היו יושבים לך מול המחשב הם היו מצליחים
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים יש לי רעיון מעולה!!!אם כולם לא מקצועים כמו שאמרת! לך תזמין הנדסאי רשתות הבייתה ותשלם לו על מה שהוא יעשה!..למה אתה חושב שאנשים חייבים לעזור לך?אנשים עוזרים פה בשביל הכיף אבל שלא תחשוב לרגע אחד שמישהו אחד חייב לך משהו!
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים יש מטרה לת'רד הזה בכלל?? אתה רוצה להמשיך לנסות לפתור את הבעייה? תמשיך בת'רד הקודם. מצטערים מאוד שלא הצלחת לפתור את הבעייה, אבל כמו שמשתמשים אמרו יפה מאוד, אף אחד לא חייב לך כלום. לת'רד הזה לא היה מקום מלכתחילה, והוא מיצה את עצמו לגמרי מכל הבחינות. קרא שוב את ההודעות שמשתמשים כתבו לך פה לפני שאתה בא בטענות לקהילה. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.