עבור לתוכן

שלט רחוק למחשב. המלצות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מחשב רגיל. לא מדיה סנטר. מערכת XP.

אני רוצה לקנות לי איזה שלט שיאפשר לי שליטה על חוטית על:

1. ווליום

2. אפשרות הגדרת כפתורים מסוימים שיבצעו מה שכפתור מסוים על המקלדת עושה (למשל F1).

3. שליטה מסוימת בעכבר כדי להפיעל תוכנות מסוימות.

בבקשה תמליצו לי על השלט שיתאים לי.

יש בכלל שלטים שעובדים עם מחשב רגיל (לא מדיה סנטר)?

ואם אני נמצא בפורום הלא נכון, בבקשה תכווינו אותי :)

פורסם

כל שלט יעשה את העבודה, אני אישית משתמש בשלט HOT שלי עם חישן IR שהרכבתי ואני מסודר, ההגדרות לגבי הכפתורים עושים בתוכנה היעודית ולא קשור לשלט עצמו.

ההמלצה שלי בשבילך:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4

פורסם
  • מחבר

בעזרת איזה תוכנה למשל אפשר להגדיר כפתורים בשלט?

פורסם

girder, eventghost, hip ויש עוד

אני אישית משתמש בuICE

פורסם

איך עובדים עם השלט של הוט? יש המלצות לחיישן אינפרא?

פורסם

אני אישית לא הייתי ממליץ על שלט IR, מאחר שהטווח מוגבל, וגם צריך להיות בקשר עין ישיר עם המקלט.

ההמלצה שלי היא שלט RF, כמו שאני משתמש. (אבל מצד שני אני גם משוחד, כי אני מוכר כאלה בTZ...)

בכל מקרה, בשלט הRF, הכפתורים מוגדרים מראש לפעולות שימושיות, וכמובן שניתן להגדירם גם בתוכנות רצויות... (לדוגמא BSPLAYER, ניתן להגדיר את הכפתורים כמו שנוח לנו וכו'...), והיתרון הרציני מבחינתי זה הטווח + חוסר הצורך בעינית גלויה וכשהHTPC מוחבא בתוך הארון, זה לא מפריע לשלט.

פורסם

אני לא יודע אם החישן שהבאת יתאים אבל זה מטומטם לקנות חישן ב90 כאשר את הSunwave SMR-140 קונים ב100

לגבי איך מגדירים שלט HOT? אצלי התוכנה לומדת את הכפתורים של השלטים שאני רוצה. יש לי את השלט של הCREATIVE (החישן שלי זה הRACK החיצוני) והגדרתי גם את השלט של הHOT בעיקר בגלל שהמחשב שלי זה גם הטלויזיה ונוח יותר לשלוט על הכל דרך השלט HOT

פורסם

אני אישית לא הייתי ממליץ על שלט IR' date=' מאחר שהטווח מוגבל, וגם צריך להיות בקשר עין ישיר עם המקלט.

ההמלצה שלי היא שלט RF, כמו שאני משתמש. (אבל מצד שני אני גם משוחד, כי אני מוכר כאלה בTZ...)

בכל מקרה, בשלט הRF, הכפתורים מוגדרים מראש לפעולות שימושיות, וכמובן שניתן להגדירם גם בתוכנות רצויות... (לדוגמא BSPLAYER, ניתן להגדיר את הכפתורים כמו שנוח לנו וכו'...), והיתרון הרציני מבחינתי זה הטווח + חוסר הצורך בעינית גלויה וכשהHTPC מוחבא בתוך הארון, זה לא מפריע לשלט.

[/quote']

תן שם של דגם, אל תדאג אני לא אקנה אותו אצלך ואז לא תהיה לך בעיה ;)

פורסם

מי זה אצלכם?

פורסם
  • מחבר

girder, eventghost, hip ויש עוד

אני אישית משתמש בuICE

קניתי את השלט הזה שמוכרים בבאג ב 99 שח: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4

אבל אני לא מצליח להגדיר בו כפתורים עם שום תוכנה שציינת.

נראה כי שום תוכנה לא מזהה אותו.

האם אפשר לקבל הנחייה שלב אחר שלט איך בדיוק להגדיר את השלט באחת מן התוכנות הללו?

פורסם

זה שלט IR? כי אם כן זה בזבוז כסף לשלם 100 שקל עליו, יש הרבה יותר זולים מהסוג הזה...

פורסם

דנדן, תפסיק עם זה כבר. הבחור קנה שלט, תעזוב אותו בשקט. ב100 שקל אין מבחר גדול בדיוק (למה שלא תביא לנו לינקים ולא תדבר רק על הRF שלך)

נסה את המדריך UICE הבא, רק שתשנה את ההגדרות בהתאם (USB במקום COM וכו')

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0

פורסם

פשוט תעשה חיפוש IR REMOTE בDX לדוגמא, ותקבל מבחר שלטים, מ5$ ומעלה...

פורסם

פשוט תעשה חיפוש IR REMOTE בDX לדוגמא, ותקבל מבחר שלטים, מ5$ ומעלה...

:s07: אנחנו דיברנו על הארץ. בטוח שבDX יש הרבה אופציות אחרות זולות (מה גם שDX הידרדרו מאוד בזמן האחרון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים