פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים שלום,אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTSאני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסויש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520מארז NZXT Appoloאני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3)שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על האחרים ?
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מבחינת ספק אין בעיה, גם מבחינת הלוח (הוא PCIE 1 ולא 2, אבל זה לא ממש משנה). דווקא המארז מדאיג אותי יותר - כלוב הכוננים ממש צמוד ללוח, והכרטיס הזה ענק! אני בכלל לא בטוח שהוא יכנס מבחינת אורך...וחוץ מזה, פעם אחרונה שבדקתי, NEWEGG לא עושים משלוחים מחוץ לארה"ב.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר קודם כל תודה גדולהאני נמצא בארה"ב בנתיים ולכן אין לי בעיה עם המשלוחהמחשב בארץ (אני בטיול) ולכן אני לא יכול למדוד את המרחק אל כלוב הכוננים ואם הכרטיס ייכנס, למישהו יש מושג ?אני יודע שה ULTRA 8800 נכנס (מהפורומים של NZXT) אבל לא בטוח אם זה נכון לגבי כל הדגמים, עד כמה ה5700 גדול ממנו ?[אני יודע שזה שאלות שאפשר לגגל ולפענח עם קצת מחקר, זה פשוט נורא קשה לעשות עם הנטבוק הקטנטן שאני עליו והחיבורי אינטרנט שבאים והולכים]
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים ...והרוחב של לוחות ATX תקניים הוא 24.5. לפי איך שזה נראה, ממש לא בטוח שיש במארז הזה את ה3.5 הסנטימטרים הנוספים שצריך בין הלוח לכלוב הכוננים, וגם אם יש - קיים סיכוי סביר שתתקשה לחבר את חיבורי החשמל אם הם במקרה נמצאים בדיוק מול דופן הכלוב.
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים מחבר תודה לכולםחזרתי לארץ עם 5870 של sapphire , נכנס למארז בלי שום בעיה, גם החיבור לחשמל לא היה בעייתי, בנתיים הכל עובד פיצוץ
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים יש לנו אותו ספק ומארז עכשיו אני יכול להיות בטוח שהוא יכנס אבל בכול מיקרה אני ממליץ לכול מי שיש את המארז הזה להעיף אותו קיבינימט אני פשוט מצטער על כל רגע שקניתי אותו יש מצב לתמונה?
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים תודה לכולםחזרתי לארץ עם 5870 של sapphire , נכנס למארז בלי שום בעיה, גם החיבור לחשמל לא היה בעייתי, בנתיים הכל עובד פיצוץכמה עלה לך שם? סתם שנדע על ההפרשים בין הארץ לארה"ב..
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים מה, קשה לבדוק בNEWEGG או משהו בסגנון?http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161301390$ - או 1440 שקל לפי השער הנוכחי. כמו שכאן יעלה אחיו הקטן (HD5850). ואגב, שימו לב - אפילו בNEWEGG הענקית הרוב המוחלט של ה5850 וכל ה5870 אינם במלאי...
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר יש לנו אותו ספק ומארז עכשיו אני יכול להיות בטוח שהוא יכנס אבל בכול מיקרה אני ממליץ לכול מי שיש את המארז הזה להעיף אותו קיבינימט אני פשוט מצטער על כל רגע שקניתי אותו יש מצב לתמונה? תמונה של מה ? של הכרטיס במארז ? קצת מיותר, לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.