עבור לתוכן

התאמת 5870 למערכת שלי - ואיזה להזמין

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS

אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו

יש לי לוח Abit AB9 Pro

ספק Crosair 520

מארז NZXT Appolo

אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3)

שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על האחרים ?

פורסם

מבחינת ספק אין בעיה, גם מבחינת הלוח (הוא PCIE 1 ולא 2, אבל זה לא ממש משנה). דווקא המארז מדאיג אותי יותר - כלוב הכוננים ממש צמוד ללוח, והכרטיס הזה ענק! אני בכלל לא בטוח שהוא יכנס מבחינת אורך...

וחוץ מזה, פעם אחרונה שבדקתי, NEWEGG לא עושים משלוחים מחוץ לארה"ב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה גדולה

אני נמצא בארה"ב בנתיים ולכן אין לי בעיה עם המשלוח

המחשב בארץ (אני בטיול) ולכן אני לא יכול למדוד את המרחק אל כלוב הכוננים ואם הכרטיס ייכנס, למישהו יש מושג ?

אני יודע שה ULTRA 8800 נכנס (מהפורומים של NZXT) אבל לא בטוח אם זה נכון לגבי כל הדגמים, עד כמה ה5700 גדול ממנו ?

[אני יודע שזה שאלות שאפשר לגגל ולפענח עם קצת מחקר, זה פשוט נורא קשה לעשות עם הנטבוק הקטנטן שאני עליו והחיבורי אינטרנט שבאים והולכים]

פורסם

האורך של ה- 5870 הוא 28 ס"מ.

פורסם

...והרוחב של לוחות ATX תקניים הוא 24.5. לפי איך שזה נראה, ממש לא בטוח שיש במארז הזה את ה3.5 הסנטימטרים הנוספים שצריך בין הלוח לכלוב הכוננים, וגם אם יש - קיים סיכוי סביר שתתקשה לחבר את חיבורי החשמל אם הם במקרה נמצאים בדיוק מול דופן הכלוב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

חזרתי לארץ עם 5870 של sapphire , נכנס למארז בלי שום בעיה, גם החיבור לחשמל לא היה בעייתי, בנתיים הכל עובד פיצוץ

פורסם

יש לנו אותו ספק ומארז עכשיו אני יכול להיות בטוח שהוא יכנס אבל בכול מיקרה אני ממליץ לכול מי שיש את המארז הזה להעיף אותו קיבינימט אני פשוט מצטער על כל רגע שקניתי אותו :kopfpatsch:

יש מצב לתמונה?

פורסם

תודה לכולם

חזרתי לארץ עם 5870 של sapphire , נכנס למארז בלי שום בעיה, גם החיבור לחשמל לא היה בעייתי, בנתיים הכל עובד פיצוץ

כמה עלה לך שם? סתם שנדע על ההפרשים בין הארץ לארה"ב..

פורסם

מה, קשה לבדוק בNEWEGG או משהו בסגנון?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161301

390$ - או 1440 שקל לפי השער הנוכחי. כמו שכאן יעלה אחיו הקטן (HD5850). ואגב, שימו לב - אפילו בNEWEGG הענקית הרוב המוחלט של ה5850 וכל ה5870 אינם במלאי...

פורסם
  • מחבר

יש לנו אותו ספק ומארז עכשיו אני יכול להיות בטוח שהוא יכנס אבל בכול מיקרה אני ממליץ לכול מי שיש את המארז הזה להעיף אותו קיבינימט אני פשוט מצטער על כל רגע שקניתי אותו :kopfpatsch:

יש מצב לתמונה?

תמונה של מה ? של הכרטיס במארז ? קצת מיותר, לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים