פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים כן ראיתי את התמונה הזאת גם ונגנבתינראה כלי ביותר זה גם תומך ב- MP3וגם ב- SD CARDמגניב
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים ה CDJ 1000 של פיוניר נחשבים לטובים מסוגם אך כל מוצר של TECHNICS הפך לסטנדרט בתחומו לכן יהיה מעניין לראות איך תתפתח התחרות הזאתי וכמובן מה יהיה תג המחיר על הצעצוע הזה.
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים אני לא אוהב לעבוד עם דיסקיםיש לי 2 SL1200 ואני עוד מעט קונה מיקסר של ווסטקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.