עבור לתוכן

בעיה בשרתים באימיול

Featured Replies

פורסם

מועדים לשמחה,

אם ההודעה לא קשורה לכאן אז זה בסדר אם תעבירו אותה לא הייתי בטוחה איפה לכתוב אותה

יש לי בעיה אם השרתים באימיול:

השרת של הKAD מתחבר ואילו בלשונית של "שרתים" לא כתוב לי מחובר אז אני לוחצת על המקש שבצד ימין זה מנסה להתחבר אבל לא מצליח ואומר שאין שרתים תקינים (הסימן של האימיול בשורה העליונה -בשורת הפונקציות הכללית,כן מחובר)-זה אומר שהשרת של הEDK2 לא מצליח להתחבר

לפעמים כשאני פותחת את האמיול הוא אומר שיש שרתים מעודכנים שצריך להוריד ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עזור(או שאני לא עושה נכון)

מקוה שהבעיה שלי הובנה,כי קשה לי להסביר אותה

תודה רבה,

לילה טוב וחג שמח!

פורסם

לפי מה שהבנתי את פשוטו לא מצליחה להתחבר לאחד השרתים אז תעדכני את השרתים מהאתר הזה http://ed2k.2x4u.de/index.html

ולאחר העדכון אל תעשי התחברות אוטומטית אלה תהתחברות ידנית תחברי שרת עם PING נמוך שברשימה בדרך ככלל שרת שמצוייר דגל של ישראל הוא טוב

מקווה שזה יפתור לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את ההוראה הזאת:

ולאחר העדכון אל תעשי התחברות אוטומטית אלה תהתחברות ידנית תחברי שרת עם PING נמוך שברשימה בדרך ככלל שרת שמצוייר דגל של ישראל

איך אני מעבירה להתחברות ידנית?ןמה זה השרת PING?איך אני מוצאת אותו ומחברת לנמוך?

כל מה שיש לו דגל ישראל בכלל באפור,ואני לא רואה שהאימיול שלי מוריד בכלל למרות ששני החיצים שעל הגלובוס התחתון הם בצבע ירוק, זה לא אמור להיות אחד ירוק והשני צהוב?

פורסם

אני אחזור על הפעולות בצורה יותר מפורטת אם זה לא עוזר -תסירי את האימיול הנוכחי ותתקיני אחד אחר מהאתר הזה:http://www.lhnet.co.il/emule/

1.עדכון שרתים: כשהאימיול דלוק כנסי לאתר הזה http://ed2k.2x4u.de/index.html , באתר יש שורה שרשום best servers: server.met ... שם בסוגריים רשום add to eMule תלחצי על זה ,זה אמור לעדכן לך את השרתים .(לפני שאת לוחצת תהיי באימיול בחלונית של "שרתים" ולאחר שאת לוחצת תראי שאכן הרשימה מתעדכנת.

2.בחלון של "שרתים" באימיול יש רשימה של שרתים עם דגלים של מדינות,לכל שרת יש מידע שם לכי לשורה שרשום Ping (לא יודע איך מה פרוש לזה בעיברית אבל זאת אמורה להיות שורה 4- שורה שאחרי "תיאור"), תלחצי על המילה פעם או פעמייים ככה שיהיה לך סדר בשרתים מהמספר הנמוך של ה PING לגבוהה ,לאחר שתעשי את זה תהיי לך רשימה מסודרת של שרתים ,תלחצי פעמיים על אחד השרתים הראשונים ברשימה -בדרך כלל מופיע בשורות הראשונות שרת ישראלי.(לפני שאת לוחצת על אחד השרתים תוודאי שהאימיול במצב "לא מחובר"-Disconnect )

3.לאחר שלחצת פעמיים על אחד השרתים מהרשימה תוודאי שהאימיול שלך מנסה להתחבר(בצד ימין במקום שרשום MY INFO תראי ב STATUS רשום connecting) ואם הכל בסדר זה אמור לאחר כמה שניות להתחבר ולעבור למצב שרשום שם CONNECTED , למטה גם יהיה לך כדור בצבע ירוק מלא.

*במידה ולא הצלחת להתחבר בפעם הראשונה לשרת מסויים תנסי פשוט לבחור שרת אחר .

*ואם גם זה לא עוזר כמו שאמרתי תנסי להחליף אימיול (לינק שצייינתי למעלה) או שהפורטים שלך סגורים -כלומר כשהאימיול ממוזער האם את רואה את הציור של החמור עם סרט שחור? - אם כן אז הפורטים שלך סגורים ואני מציע שתפני לתמיכה התכנית של הספק האינטרנט שלך כדי שיעזור לך לפתוח פורטים בצורה יותר מהירה.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר המפורט!!!רק ככה אני מבינה!!!

ב"ה הכל הסתדר לי,רק עוד שאלה קטנה אם אני מנתקת את האימיול כל הסיפור הזה בפעם הבאה יתחבר אוטומטית?

פורסם

זה תלוי על מה האימיול שלך מוגדר- "באפשרויות" של האימיול את יכולה לקבוע שזה יתחבר אוטומטי או שאת תתחברי ידנית ,אני אישית מתחבר ידנית .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה,וההוראות המפורטות עד לפיתרון הבעיה!!

חג שמח!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים