עבור לתוכן

שאלה|תיקון אוזניות ישנות..

Featured Replies

פורסם

מצאתי אוזניות דיי ישנות בבית, אך הייתי מאוד מרוצה מהם.. הבעיה איתם היתה בפלאג, המגעים שמה לא היו משהו.

חשבתי האם אני יכול לקחת פלאג מאוזניות שנהרסו, ולחבר לאוזניות הישנות כדי להפעיל אותם?

ניסתי את זה, חשפתי חוטים והיו שלושה בכל אחד מן האוזניות ירוק כסף ואדום, התאמתי ביניהם חיברתי לMP3 והאוזניות לא עבדו..

האם ביצעתי את התהליך נכון?

פורסם

הירוק והאדום הם בעצם חוטים רגילים שנצבעו בצבע לא מוליך כדי שלא יגרם קצר (אין בידוד של החוטים בתוך הכבל).

אני חושב שתצטרך להוריד קצת מהצבע הזה באמצעות אציטון ואז לחבר את הפלאג החדש לכבל.

פורסם
  • מחבר

הצבע לא יורד, מה אני אמור לעשות בדיוק?

פורסם

יכול להיות שצריך חומר אחר על מנת להסיר אותו למרות שזכור לי שאציטון צריך להספיק.

אולי מישהו אחר יודע.

אל תשכח לבודד את החוטים לאחר שאתה מסיים.

פורסם

לטבול באציטון ואז לשרוף לשניה ולכבות.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שצריך חומר אחר על מנת להסיר אותו למרות שזכור לי שאציטון צריך להספיק.

אולי מישהו אחר יודע.

אל תשכח לבודד את החוטים לאחר שאתה מסיים.

אולי זה קשור לזה שהאוזניות (שניהם) ג'נריים אחושילנג?

בגלל זה אני לא מצליח להוריד את הצבע?

פורסם

אני לא יודע למה כולם בטוחים שזה צבע. יש אוזניות שבהן יש באמת צבע על המוליכים, ויש אוזניות שבהן זה בידוד אמיתי (וגם כשזה צבע, הרבה פעמים זה למעשה פיסה של ניילון דק מאוד).

ובמקום לחבר חוטים לחוטים, לך לחנות אלקטרוניקה (לא שקם וחבריהם, אלא לדוגמא מעבדת אלקטרוניקה) ותקנה קונקטור כזה. הפשוטים עולים 6 שקלים בערך, ואולי אפילו פחות.

Anatoli.

פורסם

הוא עדיין יצטרך לחשוף את המוליכים בשביל להלחים אותם לקונקטור.

פורסם

ומה הבעיה לעשות את זה עם:

- פלייר

- קאטר

- סכין יפנית

- כלים שמיועדים לחשיפת חוטים

- סכין רגילה

- קוצץ ציפורניים

- ציפורניים

- שיניים

- להמשיך? :)

Anatoli.

פורסם

בדיוק, אתה בטח יודע את זה, אבל הבידוד בד"כ הוא לא גומי שאפשר פשוט לגלף כמו בכבל סטנדרטי.. בד"כ זה צבע (אדום ירוק) שקשה מאוד להוריד ולכן הצעתי אלכוהול / אציטון ולהדליק לשניה אחת.

פורסם

אני אישית כשמדובר בצבע (או בכבל שמעורבב עם חוטי בד למען הגמישות) אוהב להשתמש במצית. לא צריך יותר כלום, תוך 2-3 שניות זה נקי לגמרי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי הספיק לשרוף את החוטים, חיברתי ושמעתי, אבל היתה בעיה שמעתי רק את המנגינה בלי המילים, ובדקתי מגעים..

פורסם

אתה צריך לחבר גם את ההארקה (חוט שלישי).

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לחבר גם את ההארקה (חוט שלישי).

כן זאת הייתה הבעיה. תודה.

עובד, משום מה נראה לי שאוזניה אחת יש באס ובשניה אין, אבל נסתדר תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים