פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים שלום לכולם, אז לפני כמה ימים קפצו לי הפקקים של החשמל ונפל החשמל כשהדלקתי את המחשב והתחברתי ליוזר שלי (WIN7) פתאום שמתי לב שבמקום Welcome כתוב לי Preparing you desktop, כשזה הגיע לשולחן עבודה ראיתי שהמון מהאיקונים שהיו לי חסרים, ולמטה קפצה לי הודעה על Temporary User כמו כן, כל הקבצים: שירים, סרטים ומסמכים נעלמו מה שמצחיק זה ששום דבר לא נמחק כי אין שינוי בשטח התפוס בהארדיסק, אבל זה פשוט לא שם חיפשתי בגוגל על הבעיה והגעתי לכמה מדריכים ולא כל כך הצלחתי מישהו המליץ לי על תוכנה שנקראת "Power Data Recovery", הורדתי והרצתי חיפוש וזה מצא לי הכל אבל התוכנה בלי רשיון ויש הגבלת של 604kb לקובץ כשהורדתי גרסא אחרת של התוכנה שלא דורשת רשיון זה פשוט לא מוצא אני רוצה לציין שגם בחיפוש בוינדוס זה לא מוצא את הקבצים ובתיקיה Users אין שום דבר בשום מקום אפשר להחזיר את הקבצים איכשהו?
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים קבצים מוסתרים?יש תוכנה חינמית שנקראת recuva.ויש פה מדריך מפורטhttp://www.lockergnome.com/it/2004/12/15/get-it-done-recover-a-damaged-windows-xp-user-profile/
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים יש במקרה עוד משתמשים על המחשב.... תוודא גם שניכנסת עם הפרופיל הנכון, אתה יכול להיכנס לכונן C בתקיית USER ואז להיכנס אחד אחד ולהיסתכל בתקיית DESKTOP אם אתה רוצה את הקבצים שלך שם.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר יש במקרה עוד משתמשים על המחשב.... תוודא גם שניכנסת עם הפרופיל הנכון, אתה יכול להיכנס לכונן C בתקיית USER ואז להיכנס אחד אחד ולהיסתכל בתקיית DESKTOP אם אתה רוצה את הקבצים שלך שם.יש עוד משתמשים במחשב כי זה מה שהיה כתוב במדריך כלשהו שהגעתי אליולפתוח משתמש חדש ומתוכו לנסות לשחזר את המשתמש ה"פגום"אבל כמו שגם כתבתי למעלה (וחבל שאתה רושם דברים שהזכרתי) אין שום זכר לקבצים בתיקיה Users (בכל התיקיות שקיימות בתוך Users)
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים ביטלת הסתרת קבצים (וחבל שאני רושם דברים שכבר אמרתי, תפסיק להתנשא אנשים פה בשביל לעזור לך ואף אחד לא יעשה את זה אם תתנהג ככה!)?
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר כןואני לא מתנשא, אני פשוט אומר שהזכרתי את הדברים שהם אומרים וזה לא עבד
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים לא הבנתי...אז יצרת משתמש חדש וניסית לבדוק מה אפשר להוציא מהפרופיל שנפגם?
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר לא הבנתי...אז יצרת משתמש חדש וניסית לבדוק מה אפשר להוציא מהפרופיל שנפגם?כןזה מה שהיה כתוב באחד המדריכים שהגעתי אליהםאבל לא יודע לא הופיעו לי חלק מהדברים שהיו כתובים שם אז לא כל כך הלך לי :\
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר ואנחנו אמורים לנחש את זה?מה בדיוק הקשר?זה בכל מקרה היה מדריך לויסטה והיה כתוב שיעבוד על 7, אבל לא עבד לילכן באתי לפה לבקש תמיכה :\
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים אל תצוטט תגובות מעליך.תסביר מה ניסית לעשות ולא הצלחת בפרטים ונראה לאיזה כיוון זה ילך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.