עבור לתוכן

המלצות למחשב נייד עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד שיהיה קודם כל אמין. עד עכשיו הייתי עם מחשב ישן נושן של IBM ולמרות שהוא לא זז, יאמר לזכותו שהייתה לו רק תקלת תוכנה אחת במשך שנתיים ותו לא.

אני צריך מחשב עם זמן סוללה ארוך, משקל סביר של עד 2.8 ק"ג (רצוי כמה שפחות), מסך 15.6 אינטש.

מעבד, זיכרון פנימי - הביצועים פחות קריטיים לי - אבל אני מעדיף שיהיו מספקים ברמה כזו שתוכנות עתידיות יפעלו כראוי בטווח זמן של שלוש שנים.

דיסק קשיח - לא ממש משנה הגודל, כל עוד יש צורב - 250 GB זה די והותר.

תקשורת אלחוטית - חשוב שיהיה טווח ראוי וקליטה טובה.

כרטיס מסך - ברמה של לראות סרטים - מעבר לכך אין משחקים אז זה לא ממש משנה...

רמקולים - שוב, בגלל הסרטים, עדיף סטריאופוני - לא פרט חשוב במיוחד.

בגלל שאני כותב הרבה, אני מעדיף מחשב שלא מתחמם יתר על המידה באזור שמתחת למקלדת (מתחת הכוונה להיכן שהעכבר).

אחריות - כמה שיותר יותר טוב, שתהייה מקיפה (גם תוכנה וגם חומרה) על כמה שיותר רכיבים. לא צריך ביטוח גניבות וכד'.

יש לי אופיס מקורי וXP מקורי - אז מערכת ההפעלה לא חשובה לי.

פרט חשוב מאוד - אני נוהג להפיל מחשבים ניידים בטעות, וצריך שהוא יהיה גם עמיד פיזית בנפילות וטילטולים למיניהם.

אני מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח בכל הסיפור הזה... רצוי בתשלומים...

אשמח לשמוע על מקומות אמינים לרכישת מחשבים ניידים - אני מוכן לשלם בשביל מקום כזה יותר.

אין לי העדפה לחברה כזו או אחרת - אבל שוב - השאיפה שלי היא מחשב שלא יתקלקלו בו רכיבים כל יומיים.

תודה על העזרה :)

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות,

לגבי גודל המסך - הבנתי שיש איזשהו הבדל בין מסך 15.4 ל-15.6, עד כמה הוא קריטי לגבי ניגון סרטים?

האם יציאת HDMI נחוצה גם כן?

שמתי לב למחשב vostro 1015 - מה יתרונותיו וחסרונותיו לגבי המומלצים הללו?

ובכלל - מה היתרון של דל על שאר החברות?

פורסם

דל היא אחת מחברות המחשבים הגדולה בעולם, אם לא הגדולה שבהן. יחד עם זאת, אין בכך לומר שהמחשבים שלה הטובים ביותר, זה פשוט לא נכון. יש לה דגמים מוצלחים יותר ופחות. בשנה האחרונה, היא הגדילה את היקף הפעילות שלה בישראל והחלה לתת תמיכה ואחריות באתר הלקוח עד 5 שנים לגבי חלק מן המוצרים ולדעתי יש להחלטה הזו חשיבות גדולה.

ההבדלים בין המסכים הם יותר לעניין נוחות צפייה תוסיף 0.2 אינצ', אין חשיבות לצפייה בסרטים. יציאת HDMI צריכה מסך שתומך בHDMI- ואם אתה מתכוון לעשות כן, אז זה הופך לעניין חשוב (אין לשני אלו יציאה כזו בכל מקרה)

1520 דגם חדש יותר, מאובזר יותר ובכלל טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים