עבור לתוכן

עזרה בחיבור טלוויזיה רמקולים ומס' מכשירים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות LCD 42" בנוסף להחליף DVD ממש ישן שלא קורא דיסקים כמו שצריך ובזמן הרצה של סרטים מופיעים ריבועים על התמונה, וגם לחבר מחשב ישן לטלוויזיה.

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 שאני אוכל לחבר לטלוויזיה, למחשב וDVD או לפחות למחשב ולDVD כדי להינות מהסאונד בסירטי DVD וHD.

יש רמקולים כאלה? כיצד אני עושה את זה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

בעיקרון אתה לא מחבר את הרמקולים ישירות לטלוויזיה/DVD/PC. אם זה סט שמוגדר כרמקולים למחשב בד"כ כל הרמקולים יתחברו לסאב ומשם למחשב או לקופסת בקרה כלשהי ומשם למחשב. אם זה סט שמוגדר כקולנוע ביתי או שנקנה בחלקים שזה כנראה מה שאתה צריך אז הרמקולים מתחברים לרסיבר/מגבר או איך שתקרא לזה ולמגבר יש כמה כניסות בדומה לטלויזיה שאתה יכול לחבר יותר ממכשיר אחד ולהחליף כל פעם באיזה קלט תרצה לצפות או במקרה של רסיבר לשמוע. לכן מה שאתה בעצם צריך הוא רסיבר עם מספיק כניסות שמתאים לזה ולא רמקולים מיוחדים

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה שהרמקולים מתחברים לרסיבר.. ואני צריך רסיבר שאני אוכל לחבר אותו בו זמנית לDVD/ממיר של הכבלים או לווין וכו'?

וככה בעצם שאני אשתמש במשהו זה כבר יהיה מחובר לרמקולים דרך הרסיבר ואני אשמע דרך המערכת רמקולים?

אני רואה שזה יקר העיניין הזה ככה.. 1500 בערך לרסיבר נורמלי וזה עוד בלי רמקולים

פורסם

כן הבנת את העניין... למרות שאני מניח שאין היום רסיברים שאין בהם אפשרות לחבר יותר ממכשיר אחד...

בקשר למחיר, זה יכול להגיע למחירים מטורפים... תלוי איפה אתה שם את הגבול וכמה באמת חשובה לך האיכות... יכול להיות שאתה תסתפק במערכת זולה וזה יישמע לך מעולה ויכול להיות שיש לך סטנדרטים גבוהים ואתה אפילו לא תחשוב על משהו מתחת לרמה כלשהי

פורסם
  • מחבר

יש לך משהו שאתה ממליץ עליו? גם אם זה באנדל שבא בתור מערכת קולנוע ביתית שכוללת בתוכה רסיבר שאני אוכל לחבר גם לממיר ולמחשב...

אם לא אז צריך לרכוש רמקולים בנפרד... מה כדאי ל5.1?

פורסם

האמת שלא... :biglaugh: אבל אני בטוח במיליון אחוז שיש פה מלא שיש להם קולנוע ביתי בבית והם יוכלו להגיד לך מנסיון ולהמליץ לך...

פורסם
  • מחבר

האמת שלא... :biglaugh: אבל אני בטוח במיליון אחוז שיש פה מלא שיש להם קולנוע ביתי בבית והם יוכלו להגיד לך מנסיון ולהמליץ לך...

הבעיה שהם לא מגיבים...

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות LCD 42" בנוסף להחליף DVD ממש ישן שלא קורא דיסקים כמו שצריך ובזמן הרצה של סרטים מופיעים ריבועים על התמונה, וגם לחבר מחשב ישן לטלוויזיה.

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 שאני אוכל לחבר לטלוויזיה, למחשב וDVD או לפחות למחשב ולDVD כדי להינות מהסאונד בסירטי DVD וHD.

יש רמקולים כאלה? כיצד אני עושה את זה?

כנראה אנשים לא הבינו מה אתה רוצה... תנסה לנסח מחדש את הכותרת והתוכן\ לפתוח נושא חדש.

תכתוב בכותרת שאתה מבקש המלצה לTV/DVD/מערכת קולנוע ביתית ובתוכן תפרט שאתה רוצה לקנות טלויזיה כזאת וכזאת ודיוידי שהוא ככה וככה וככה ובנוסף אתה רוצה רמקולים ורסיבר 5.1 ושיתמכו גם ביס/הוט וגם בדיויד או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

נגיד פה:

http://www.cepro.com/images/uploads/large_tx_sr507.jpg

איך אני מבצע את החיבורים בשביל לראות בטלוויזיה ולשמוע מהמערכת רמקולים החיצונית אם אני רוצה לחבר:

מחשב - HDMI

PS2 - בננה

ממיר - בננה

DVD - בננה

לפי מה שהבנתי:

אני מחבר דרך HDMI את המחשב לרסיבר בחלק העליון ואז דרך HDMI OUT מהרסיבר לטלוויזיה.

ואת כל החיבורי בננה אני מחבר בחלק התחתון קצת משמאל לאמצע איפה שיש שם 3 חיבורי IN לצהוב-אדום-לבן

ומשתמש בMONITOR OUT כדי להציג את התמונה על המסך והרסיבר כבר יקשר את זה למערכת רמקולים שמחוברת אליו

פורסם

לאי יודע יכול להיות... לפי מה שאני יודע הוידאו בכלל לא קשור לרסיבר, אני חשבתי שנגיד ממיר אתה מחבר בננה צהובה לטלוויזיה ולבנה ואדומה לרסיבר... זה נראה לי קצת מסובך פתאום וגם מאוחר כבר ואני עייף אז חכה למישהו אחר שיין לך תשובה אלא אם מחר כשאני אהיה ערני יותר תהיה לי תשובה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים