עבור לתוכן

רוצה לשפר\ להחליף X1950GT צריך ייעוץ פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

קודם כל מצטער שאין לי את המפרט של המחשב בפרופיל אני יוסיף ברגע שאני יגיע הביתה ואני יידע פרטים יותר מדוייקים של הלוח אם והספק כח (כרגע בעבודה)

מה שרציתי לדעת זה אם כדאי להוסיף עוד כרטיס ולחבר אותם ב CROSSFIRE (יש לי לוח אם עם 2 יציאות PCI-E) או להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA

פשוט הכרטיס שלי כבר עייף למשחקים כמו באטלפילד 2, PURE, CRYSIS ואפילו GUITAR HERO שהוא על הגדרות גבוהות...

אז הייתי שמח שתעזרו לי בבחירת הכרטיס לפי השיקולים שרשמתי פה למעלה

התקציב שלי הוא 500 ש"ח ואפשר חריגות קלות כלפי מעלה

בינתיים ממה שאני זוכר יש לי מעבד intel core 2 duo 4300

זיכרון 4 GB

ודגם מדוייק של לוח אם והספק כמו שאמרתי שאני יגיע הביתה אני ירשום

ודרך אגב רציתי לדעת אם בכלל שווה לי לעשות CROSSFIRE מהבחינה של אם זה תומך בכל המשחקים וזה באמת נותן כזה שיפור לעומת כרטיס בודד של NVIDIA

תודה! ;)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

1.תביא את הדגם של הלוח אם שנידע אם הוא באמת תומך בCF

2.אני הייתי קונה כרטיס חדש שיעשה את העבודה במקום 2 כרטיסים שחוץ מזה שהם פועלים בטכנולוגיה ישנה הם גם יוציאו יותר חום ויעלו את הטמפ' של שאר הרכיבים וגם זה סתם בלגאן להגידר את הCF וכו' .. (כל זה במידה והלוח שלך תומך מה שאני לא מאמין, זה שיש 2 יציאות PCI לא מעיד על זה שהוא תומך.)

פורסם
  • מחבר

קניתי לוח שייתמוך בCF אבל אם אתה אומר שזה בעיה להגדיר את זה אני גם ככה לא מבין ברמות כאלה של הגדרות ביוס וחומרה עמוקה ובכלל הקטע עם החום שכל שני וחמישי הולכים לי מאווררים של המארז אז אתה כנראה צודק...

אז עדיף ללכת על 9600GT עם התקציב שלי?

פורסם

למרות שהמעבד שלך מעט מיושן,הוא עדיין מספק משו עדיף לבצע אוברקלוק למעבד ולרכוש HD4850 בתקציב של ה550שח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים