פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מה שמסומן בפסאדום זה הכבלים שם הספק ויש את הכבל הראשי שנותן מתח ללוח שהוא עודר מעל המעבד שלי ומעל ההיטסינק והמאורר שלוכדי להגיע לחריץ. איפה אני יכול להצמיד אותו אומה לעשות איתו ?!
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר אזיקונים - יש."מאחורי המארז" - מה זה אומר? מאחורי הספק ? איך הוא חייב להתחבר לחריץ בלוח
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים יש לי את אותה בעיה בידיוק רק אין לי אזיקונים ואין לי דרך לדחוף אותו מאחורי הספק
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר אזיקונים יעלו לך גרושים ו...יש לי את אותה בעיה בידיוק רק אין לי אזיקונים ואין לי דרך לדחוף אותו מאחורי הספקגם אני חושב ככה כי הספק צמוד לדלת...יש לי MIDI TOWER
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים בטטהאזיקונים עולם כמה שקלים לחבילה של 100 רק תשתדל לא לאכול אותם..2 עם מידיטאוור אין הרבה לעשות...פשוט תנסה למצוא את הדרך הכי קצרה שהוא יכול לעבור...
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים גם לי.. עשיתי את מה שmaster nargila אמר... זה עבד.. רק שזה כל הזמן יוצא אז קשרתי את זה עם גומיה... תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים גם אצלי זה מסודר ככה... אין דרך אחרת שזה לא יפריע...החיבור חשמל בלוח הזה לא במיקום משו...
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים הכבל של הספק הוא לא משהו קריטי שיכול להפריע ממש לזרימת האויר, רק תדאג שהוא יהיה מסודר ומעוגל.מה שבאמת מפריע לזרימת האויר זה כבליי IDE למיניהם ועוד חוטים מפוזרים שבאמת מפריעים לזרימה יעילה בתוך המארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.