פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים http://www.iobit.com/gamebooster.htmlמישהו כבר ניסה את זה ?והאם זה רלוונטי למחשבים חזקים יחסית?
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר כנראה שלא קראתה את התיאור ,זה מסביר שזה מעלה את ביצוע המשחקים בעזרת כך שזה משפר את יעילות תפקוד המחשב It works by defragmenting game directories, temporarily shutting down background processes, cleaning RAM, and intensifying processor performance"השאלה אם זה רלוונטי למחשבים החזקים, נראה לי שזה טוב יותר לאנשים שיש להם מחשבים יותר ישנים ורוצים לשפר ביצועים אני אישית הולך לנסות סתם בשביל הקטע לראות אולי זה יעלה לי FPS
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים הבעיה שלפעמים זה דברים שמיקרוסופט כבר פתרו במערכות חדשות יותר וזה סתם יכול לעשות סיבוכיםלמשל אופטימיזציות לאינטרנט, לא צריך את זה בויסטה ו7 בגלל שהמערכת הפעלה יודעת לטפל בtcp receive window לבד
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר התוכנה נראת אמינה, אכן מרגישים שזה מאיץ את תפקדו המחשב המשחק עולה מהר ,התוכנות מגיבות יותר מהר... עדיין לא בדקתי אם זה מעלה FPS כי אני משחק כרגע PES 2010 שבכל מקרה רץ אצלי על FPS הכי גבוהה(60)בהזדמנות נבדוק על משחק כבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.