פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מאיפה צריך להוריד V על מנת שזה לא ימחק לי סיסמאות?-מצורפת תמונה להמחשהאו שבכלל הסיסמאות נשמרות במקום אחר ואין לי מה לדאוג בקשר לזה שהם ימחקו לאחר שאני מריץ פעולות תחזוקה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים סימנת את זה בסדר, אם אני לא טועה.תעבור על העוגיות שהוא לא מוחק (אפשרויות-->Cookies) ותוריד סימון מהאתרים שאתה רוצה שהוא ישמור, ליתר בטחון.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר זה לא אני סימנתי ככה זה בברירת מחדל .אז הסיסמאות נשמרות ב COOKIES ??
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים אני מאמין שהסיסמאות נשמרות בטפסים, מה שמסומן כברירת מחדל כ"לא-למחיקה".אם אני אל טועה, חיבורים קבועים לאתרים נמצאים ב Cookies, כך שאם אתה מסתפק בשם המשתמש והסיסמא בלבד, אין לך בעיה למחוק גם את העוגיות שלך.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר הבנתי שהסיסמאות ושם המשתמש נשמרים בקבצים של "העוגיות",כי לפני שעשיתי "ניקוי" כללי הכנסתי מספר אתרים כחריגים ב-"COOKIES" ,אתרים ספציפיים ששם היה חשוב שישמרו הסיסמא ואחרי ביצוע הניקוי כל האתרים שלא הכנסתי אותם לחריגים בהם נמחקו הסיסמאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.