עבור לתוכן

מחפש לשדרג למסך 22-23" בין 800-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם:

LG LCD 22 W2243T

LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000

Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000

ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח

הכי חשוב לי זה בהירות וחדות.

המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים.

הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט.

איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר !

וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי.

גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....

פורסם

לי יש את ה- LG LCD 22 W2243T והוא אחלה של מסך. ראיתי בו לא מזמן את טרילוגיית MATRIX ב- 1080P ואת שתי סרטי BATMAN האחרונים ב- 1080P ורואים ממש טוב. שווה את המחיר... כולה 845 ב- KSP ויש לך אחלה מסך.

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד- נראה שאתה ממש אוהב אותו.

הצבעים "יוצאים" מהמסך ? יש להם חיים ובהירות או שזה מט דהוי כזה ? האם יש לו ציפוי מראה ?

אהבתי את הFULL HD RESOLUTION- זה יתרון ענקי.

איזה עוד מסכים במחיר הזה עם FULL HD ?

תרגישו חופשי להמליץ על עוד לפני שאני מתחיל להנעל על הLG הזה.

פורסם

אין לו ציפוי מראה, יש לו ציפוי רגיל של מסך LCD, לא יודע איך זה ניראה... אני אתם לך דוגמא, יש לנו LCD 32" של TOSHIBA מסדרת REGZA שעלתה 5K בזמנו, וכזה ציפוי יש לו... (משמע איכותי ולא משהו מעפן)

יש חיים לצבעים, בנוסף על הכל הוא FHD שזה סיבה מספיק טובה לקחת אותו אפילו אם הוא באיכות טיפה פחות טובה מהמסכים האחרים שהצעת, שהם לא FHD (אני לא אומר שהם יותר טובים ממנו, אני פשוט אומר שזה שווה אפילו אם זה "יעלה" טיפה באיכות - וזה לא)

שים לב גם שאם נכנס בתקציב שלך יש את בדיוק את אותו מסך, ואפילו הזכרת אותו בהודעה הראשונה שלך, ב- "23.

אבל אם כבר התקציב שלך מגיע ל- 1K יש איזה מסך SAMSUNG שראיתי באופיס דיפו שממש משך את עיני אבל עלה קצת יותר מאלף וחרג מתקציבי, והוא ממש ניראה טוב... לא זוכר את הדגם אבל, ניראה לי SAMSUNG P2250.

אבל אני לא מומחה למסכים, תן למישהו אחר לענות לך במאת האחוזים.

שורה תחתונה - המסך הזה הוא אחלה. רואים סרטים מעולה, הצבעים טובים, וזה כל מה שאני צריך. אני לא אחפש בקטנות כל דבר, אם רואים טוב והמסך עובד אז מבחינתי זה מעולה. אוסיף ואגיד שהופתעתי לטובה מאיכות התצוגה במסך. אף פעם לא חשבתי שמסך "22 FHD במחיר כזה מצחיק יציג תמונה כזו טובה.

פורסם

לך על LG בעיניים עצומות ף אני עובד עם אחד כזה, אבל קצת יותר טוב, אני מכיר את הדגם שלך ,הוא ממש טוב, אחלה תמורה לכסף, אם אתה רוצה משהו אחר אז תעלה לDELL 22 אבל זה כבר 1250 ש"ח ,מעבר לזה שום מסך לא יתן לך תמורה יותר טובה מהLG

פורסם

ואיך המסך הנ"ל מסתדר עם טקסט? האם אני ארגיש הבדל בינו לבין דל 2407?

פורסם
  • מחבר

תודה !

בדיוק גם אני הסתכלתי על זה:

Samsung P2350- 23" עם יחס ניגודיות טיפה יותר טוב מהLG- כשראית אותו הוא נראה לך יותר חי מהLG ?

עד כמה משמעותי ההבדל בין 1:30000 ל1:50000 ?

פורסם

עד כמה משמעותי ההבדל בין 1:30000 ל1:50000 ?

בהתחשב בכך שמדובר בניגודיות דינמית מזויפת, אין לכך שום משמעות.

פורסם

ה - W2243T בהחלט נראה צויין עם איכות תמונה יפה מאוד.רק חבל שהוא בגודל 21.5 " , משמע ,נמוך יותר וארוך מדי לטעמי.

אני אישית אוהב יותר את גדלי ה-22 " .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים