עבור לתוכן

איך משדרגים ל-win 7 כאשר קונים ויסטה פרימיום?

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות נייד עם ויסטה הום פרימיום ובחנות אמרו לי שצריך להיכנס לאתר של מיקרוסופט

ולכתוב שם את הסיריאל שאני יקבל בעת רכישת הנייד ולהזמין דיסק של וינדוס 7 ממירוסופט דרך הדואר

עכשיו מה שאני יקבל זה את דיסק ההתקנה עצמו או דיסק של שידרוג ל-7 מויסטה

אם מישהו יכול להסביר את כל העיניין של איך השדרוג באמת מתבצע מויסטה ל-7 אשמח מאד להבין את כל זה :nixweiss:

ש:למה אני עושה את זה לעצמי :screwy:

ת:אני זקוק לדיסק ההתקנה של וינדוס 7 בשביל להתקין אותו על המחשב הביתי ובנייד אני כבר יתקין אובונטו

איך שהבנתי כאשר קונים נייד הוא בא בלי דיסק ההתקנה של הוינדוס עצמו אלא קיים כפתור שחזור למערכת בנייד (התשובה של החנות למה אין דיסק)

[אני תככנתי על לנובו מאופיס-דיפו]

בבקשה תעזרו לי אני מבולבל לגמרי :facepalm:

פורסם
  • מחבר

somebody help me

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

אתה תקבל דיסק שדרוג, לא בטוח לגבי היכולת שלך להעביר את הרשיון למחשב אחר ואז לשדרג אותו.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני מקבל דיסק של וינדוס 7 עם הנייד :jump:

פורסם
  • מחבר

מה זה אף אחד לא יודע איך\מתי\באיזה-מצב מקבלים דיסק של וינדוס-7 כשקונים נייד כלשהו :jump:

פורסם

דבר ראשון תבדוק באתר של היצרן שהדגם הספציפי זכאי לשדרוג , לאחר מכן כאשר תושק מערכת ההפעלה 7 באופן רשמי , יוכלו הזכאים לממש אותה דרך מחלקת השירות של היצרן הספציפי בארץ במחיר עלות המשלוח שלפי אתרים ברשת יעלה סביב בין 20 -50 דולר ,כ-200 ש"ח לכל היותר בישראל כך שחינם לחלוטין זה לא היה לידיעתך.

דבר שני על מנת להתקין זאת על מחשב נייח שאינו מתוצרת אותו יצרן לא בטוח במאת האחוזים שזה יעבוד למרות שטכנית לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

ldima55, תפסיק להקפיץ את הדיון כל כמה שעות אלא אם כן אתה רוצה לקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים