עבור לתוכן

האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ?

Featured Replies

פורסם

האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא

פורסם

הזכרונות צריכים להיות באותה מהירות ואותו נפח ורצוי אותה חברה

לא חייבים זכרונות מיוחדים, גם הרגילים יכולים לעבוד בדואל

תסתכל למשל במפרט שלי ותראה שיש לי 4 זכרונות של 256 במהירות 333 מה''צ של קינגסטון והדואל פועל מצויין

פורסם
  • מחבר

עכשיו מה עדיף לקחת אחד של 512 או שניים של 256 ?

פורסם

256X2 הדואל יפעל

512X1 הדואל לא יפעל

אני מניח שאתה רוצה לנצל את הדואל אז תיקח 2 של 256

פורסם

אם ממש יש לך כסף אז עדיף 512X2 :-)

הDUAL לא פועל עם סטיק אחד, אז אתה חייב בכפולות.

פורסם

אשמח לראות ב'נצמרק שמראה עד כמה יעיל ה

dual

ועוד שאלה לא קשורה:

סתם לדו'

יש לי לוח אם שתומך עד 333 מהירות

האם זה ישנה שאני ישים 400

מבחינת oc

או מכל בחינה אחרת?

תודה ;)

פורסם

הזכרונות צריכים להיות באותה מהירות ואותו נפח ורצוי אותה חברה

לא חייבים זכרונות מיוחדים' date=' גם הרגילים יכולים לעבוד בדואל

תסתכל למשל במפרט שלי ותראה שיש לי 4 זכרונות של 256 במהירות 333 מה''צ של קינגסטון והדואל פועל מצויין

[/quote']

לא נכון (מהירות שונה תגרום לעבודה במהירות של האיטי)

לא נכון (רק במקרה של צ'יפסט של אינטל וגם לגבי זה אני לא בטוח)

ולסיום לא נכון (לשם שכתוב על המדבקה שעל הזכרון אין שום קשר... קח זכרונות מ-4 חברות שונות והם יעבדו)

פורסם

ולסיום לא נכון (לשם שכתוב על המדבקה שעל הזכרון אין שום קשר... קח זכרונות מ-4 חברות שונות והם יעבדו)

אתה מטעה אנשים וחבל. לא סתם ממליצות יצרניות הלוחות להשתמש באותו סוג ונפח זיכרון בשביל שהDUAL יפעל.

פורסם

זה המלצה שאישית הייתי מקיים אם היה לי לוח DUAL אבל לא שמעתי על מקרה שהיו בעיות בגלל זה

עדיין עדיף לא לקחת סיכונים

עריכה: היה לי למשל חבר שהזמין למחשב החדש שני סטיקים של PC3500 לא זוכר איזו חברה וקיבל רק אחד בינתיים

אז הוא לקח סטיק אחד מהישן שזה היה בכלל PC2700 של חברה אחרת וזה עבד מעולה בדואל אבל אני עדיין חושב שעדיף לא לקחת סיכון

פורסם

זה המלצה שאישית הייתי מקיים אם היה לי לוח DUAL אבל לא שמעתי על מקרה שהיו בעיות בגלל זה

עדיין עדיף לא לקחת סיכונים

פורסם

צודק אבל חבל להשים זכרון 333 ו266 ביחד

יש לי זכרונות Value ויש לי צ'יפסט של SIS655 אז אתה טועה

מומלץ זכרונות של אותה חברה בכל מצב אז למה להסתכן

פורסם

יש הבדל גדול בין מומלץ לבין אפשרי

חוץ מזה, לא תמיד ההמלצות של היצרן נכונות או משמעותיות

פורסם

אתה מטעה אנשים וחבל. לא סתם ממליצות יצרניות הלוחות להשתמש באותו סוג ונפח זיכרון בשביל שהDUAL יפעל.

שני דברים:

א. אני לא מטעה אנשים, היה כבר THREAD כזה ונתתי לינקים לביקורות באתרים שהראו שאין בעיה לעשות כאלה דברים. חבל שאתה מטעה אנשים ושאין לך תרבות דיון בפורומים (כפתור חיפוש למשל). וזה מוביל אותי ל:

ב. זה לא ה-THREAD הראשון שאני רואה בו תגובות לא הולמות שלך (מה יותר טוב אינטל או AMD). ואני לא מדבר על השפה אלא על העובדה שאתה זורק דברים לאוויר ולא טורח לבדוק. אין לי שום כוונה לזלזל או לפגוע אבל אתה צריך לקרוא קצת יותר ולכתוב קצת פחות.

פורסם

צודק אבל חבל להשים זכרון 333 ו266 ביחד

יש לי זכרונות Value ויש לי צ'יפסט של SIS655 אז אתה טועה

מומלץ זכרונות של אותה חברה בכל מצב אז למה להסתכן

אני לא טועה:

http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/sis655_2.html

למי שמתעצל להכנס ולקרוא:

The second mode provides dual-channel 64-bit access. It can be used when you install modules into DDR DIMM slots referring to both controllers. As the controllers of SiS655 are fully independent, the modules assigned to each channel may differ in capacity, quantity and organization.

ואם הייתם טורחים לחפש לא הייתם חוזרים על אותם שאלות, מעלים אותם טיעונים שגויים ומטעים אנשים אחרים על ימין ועל שמאל.

!REMEMBER, GOOGLE IS YOUR FRIEND

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים