פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים הזכרונות צריכים להיות באותה מהירות ואותו נפח ורצוי אותה חברהלא חייבים זכרונות מיוחדים, גם הרגילים יכולים לעבוד בדואלתסתכל למשל במפרט שלי ותראה שיש לי 4 זכרונות של 256 במהירות 333 מה''צ של קינגסטון והדואל פועל מצויין
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים 256X2 הדואל יפעל512X1 הדואל לא יפעל אני מניח שאתה רוצה לנצל את הדואל אז תיקח 2 של 256
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים אם ממש יש לך כסף אז עדיף 512X2 :-) הDUAL לא פועל עם סטיק אחד, אז אתה חייב בכפולות.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים אשמח לראות ב'נצמרק שמראה עד כמה יעיל ה dual ועוד שאלה לא קשורה: סתם לדו' יש לי לוח אם שתומך עד 333 מהירות האם זה ישנה שאני ישים 400 מבחינת oc או מכל בחינה אחרת? תודה
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים הזכרונות צריכים להיות באותה מהירות ואותו נפח ורצוי אותה חברהלא חייבים זכרונות מיוחדים' date=' גם הרגילים יכולים לעבוד בדואלתסתכל למשל במפרט שלי ותראה שיש לי 4 זכרונות של 256 במהירות 333 מה''צ של קינגסטון והדואל פועל מצויין [/quote']לא נכון (מהירות שונה תגרום לעבודה במהירות של האיטי)לא נכון (רק במקרה של צ'יפסט של אינטל וגם לגבי זה אני לא בטוח)ולסיום לא נכון (לשם שכתוב על המדבקה שעל הזכרון אין שום קשר... קח זכרונות מ-4 חברות שונות והם יעבדו)
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים לא נכון (מהירות שונה תגרום לעבודה במהירות של האיטי)לא נכון (רק במקרה של צ'יפסט של אינטל וגם לגבי זה אני לא בטוח)ולסיום לא נכון (לשם שכתוב על המדבקה שעל הזכרון אין שום קשר... קח זכרונות מ-4 חברות שונות והם יעבדו)אתה מטעה אנשים וחבל. לא סתם ממליצות יצרניות הלוחות להשתמש באותו סוג ונפח זיכרון בשביל שהDUAL יפעל.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים זה המלצה שאישית הייתי מקיים אם היה לי לוח DUAL אבל לא שמעתי על מקרה שהיו בעיות בגלל זהעדיין עדיף לא לקחת סיכוניםעריכה: היה לי למשל חבר שהזמין למחשב החדש שני סטיקים של PC3500 לא זוכר איזו חברה וקיבל רק אחד בינתיים אז הוא לקח סטיק אחד מהישן שזה היה בכלל PC2700 של חברה אחרת וזה עבד מעולה בדואל אבל אני עדיין חושב שעדיף לא לקחת סיכון
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים זה המלצה שאישית הייתי מקיים אם היה לי לוח DUAL אבל לא שמעתי על מקרה שהיו בעיות בגלל זהעדיין עדיף לא לקחת סיכונים
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים לא נכון (מהירות שונה תגרום לעבודה במהירות של האיטי)לא נכון (רק במקרה של צ'יפסט של אינטל וגם לגבי זה אני לא בטוח)ולסיום לא נכון (לשם שכתוב על המדבקה שעל הזכרון אין שום קשר... קח זכרונות מ-4 חברות שונות והם יעבדו)צודק אבל חבל להשים זכרון 333 ו266 ביחד יש לי זכרונות Value ויש לי צ'יפסט של SIS655 אז אתה טועהמומלץ זכרונות של אותה חברה בכל מצב אז למה להסתכן
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים יש הבדל גדול בין מומלץ לבין אפשריחוץ מזה, לא תמיד ההמלצות של היצרן נכונות או משמעותיות
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים אתה מטעה אנשים וחבל. לא סתם ממליצות יצרניות הלוחות להשתמש באותו סוג ונפח זיכרון בשביל שהDUAL יפעל. שני דברים:א. אני לא מטעה אנשים, היה כבר THREAD כזה ונתתי לינקים לביקורות באתרים שהראו שאין בעיה לעשות כאלה דברים. חבל שאתה מטעה אנשים ושאין לך תרבות דיון בפורומים (כפתור חיפוש למשל). וזה מוביל אותי ל:ב. זה לא ה-THREAD הראשון שאני רואה בו תגובות לא הולמות שלך (מה יותר טוב אינטל או AMD). ואני לא מדבר על השפה אלא על העובדה שאתה זורק דברים לאוויר ולא טורח לבדוק. אין לי שום כוונה לזלזל או לפגוע אבל אתה צריך לקרוא קצת יותר ולכתוב קצת פחות.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים צודק אבל חבל להשים זכרון 333 ו266 ביחד יש לי זכרונות Value ויש לי צ'יפסט של SIS655 אז אתה טועהמומלץ זכרונות של אותה חברה בכל מצב אז למה להסתכן אני לא טועה:http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/sis655_2.htmlלמי שמתעצל להכנס ולקרוא:The second mode provides dual-channel 64-bit access. It can be used when you install modules into DDR DIMM slots referring to both controllers. As the controllers of SiS655 are fully independent, the modules assigned to each channel may differ in capacity, quantity and organization.ואם הייתם טורחים לחפש לא הייתם חוזרים על אותם שאלות, מעלים אותם טיעונים שגויים ומטעים אנשים אחרים על ימין ועל שמאל.!REMEMBER, GOOGLE IS YOUR FRIEND
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.