עבור לתוכן

קולנוע ביתי זול לחדר

Featured Replies

פורסם

שלום, מאז שקניתי את טלוויזיה lcd לחדר וראיתי כמה סרטים עם הרמקולים 2.1 האהובים שלי הבנתי שלסרטים הרמקולים האלה לא מספיקים. גם אין להם שלט (אז צריך לקום כדי להחליש/להגביר) וגם 2 רמקולים זה פשוט לא מתאים לסרטים..

אז אני מחפש סט 5.1 שיש לו שלט אלחוטי, המקסימום שאני יוציא על זה זה 1000₪, אבל עדיף שיהיה בסביבות ה650₪, שכמובן יישמעו טוב יחסית.

חשוב שיהיה כמה כניסות אודיו כי אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה גם למחשב עצמו (עם ה3 תקעים pl או עם spdif) וגם לממיר של yes בסטריאו אנלוגי רגיל.

ראיתי כל מני סטים של microlab שבאים עם שלט, אבל אני לא ממש רוצה לקנות סט מחברה לא מוכרת שרוב הסיכויים שזה זבל סיני שמוכרים רק בארץ, אלא אם כן תגידו לי שזה לא ככה.

אז נתקלתי ברמקולים האלו:

Genius SW-HF 5005 5.1

נראה לי ממש שווה, כל הסט עשיו מעץ ולא פלסטיק, יש שלט, יש אפשרות לחבר מכשיר אחד (מחשב) ב5.1 ועוד 3 מכשירים בסטריאו (ממיר), יש עליהם קצת ביקורות בחו"ל ונראה שהם בסדר, ובכלל נראה לי שהם מושקעים למדיי ולא נראים כמו גוש פלסטיק ממוסחר, נראים ממש כמו רמקולים רציניים.

מה שרק "מפחיד" בהם זה הגודל, קשה לי למצוא תמונה לקבל קנה מידה, אבל אני מניח שזה משהו סביר. הם עולים סך הכל 700₪

מישהו התנסה איתם? כדאי?

יש למישהו הצעות לרמקולים טובים אחרים? תזכרו, חשוב שיהיה שלט אלחוטי ושיעלו עד 999₪.

תודה!

פורסם

Microlab היא ממש לא חברה שאינה מוכרת... דגמים של 5.1 מחברה זו אני לא יכול להמליץ משום שאיני שמעתי בעצמי.

בכל אופן, אם תימצא רמקולים שמתאימים לך מחברה זו אתה לא צריך לדאוג לגבי "חרא סיני".

פורסם
  • מחבר

אוקיי ראיתי שמיקרולאב זה חברה שהיא לא מדבקה ששמים בארץ, ושהם מתעסקים באודיו בעיקר, אבל גם ראיתי שהם כן סינים

אז זה חברה לגטימית, אבל בכל זאת, שום ביקורת לא ראיתי על אף אחד מהדגמים שלהם, איך אני יכול לקנות מהם ככה?

יש להם גם את הדגם MICROLAB M-960 שדומה באופן מחשיד מאוד לGenius SW-HF 6000, אבל מבחינת הwatt rms הgenuis הרבה יותר טובים.

לא יודע מה לבחור, זול והימור או פחות זול ופחות הימור חחח

יש פה אולי מישהו שיצא לו לשמוע רמקולים של microlab? או את הדגם הזה של genuis?

אין במקרה דגם שלא שמתי לב אילו של מערכת 5.1 כזאת מחברה יותר פופלארית, שיש לו שלט אלחוטי?

אני גם ישמח לדעת איך כדאי לי למקם את הרמקולים בחדר

ככה החדר שלי מסודר כרגע, המערכת החדשה צריכה לשמש אותי שאני רואה טלוויזיה במיטה. למוזיקה במחשב אני ישאיר את הaltec הקיימים.

06102009101.th.jpg

06102009102.th.jpg

06102009105y.th.jpg

האם אפשר בסידור הנוכחי להרכיב את הרמקולים במיקומים טובים, ואם כן מה המיקומים האלו

או שעדיף להזיז את המיטה ואת הטלוויזיה יותר למרכז החדר

את הרמקולים כמו שכבר כתבתי אני ישמע בשכיבה על המיטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים