עבור לתוכן

מאוורר של 9700 מת , צריך עזרה ..

Featured Replies

פורסם

טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון

(Radeon 9700 pro Gigabyte)

פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו

והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר

לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר

ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם

וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר.

עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד

(על קשיות שתיה!!)

באמצע המחשב , וכל שם מודבק..

עכשיו יש לי כמה שאלות :

1) מאיפה אפשר לקנות מאוורר כמו של הרדאון , ולהתקין אותו בדיוק בגוף הקירור , אני מדבר על מאוורר שיכנס לי בדיוק ..

ולא מאוורר שאני יאלץ עוד פעם לקמבן אותו איך שהוא שם.

2) אפשר לתקן את המאוורר הישן? או שחבל לי על הזמן? (אם כן איפה?)

3) זה מסכן את הכרטיס מה שעשיתי? אין לי דרך לבדוק את הטמפרטורה.... ואין לי מושג אם המאוורר ששמתי ממולו

מספיק בכלל...

דרך אגב , ניסיתי לעשות חיפוש , אבל האתר הזה פועל לי נורא לאט , והחיפוש פשוט נתקע גם אחרי 20 דקות שחיכיתי לתוצאות...

תודה רבה.

נ.ב : שמתי כרגע מאוורר רגיל גדול מחוץ למחשב , שזורק אויר לתוך המחשב.. ליתר בטחון.

פורסם

הכרטיס עדיין במסגרת אחריות? (אם כן תפנה אליהם ותספר להם והם יחליפו לך את הקירור או את הכרטיס מהסיבה הפשוטה שבטח שהוא הגיע למעלות גבוהות כל כך שהם שחקו את אמינות הכרטיס)

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו מפאנדס , חשבתי לפנות אליהם בקשר לזה..

הקטע שאין לי אפשרות לנסוע אליהם , אני גר יחסית בדרום הארץ והמשרדים שלהם בקיסריה..

ואם אני ישלח בדואר

זה יקח בערך שבוע עד שהם יקבלו את זה

שבוע עד שהם בכלל יסתכלו על הכרטיס

ועוד איזה שבועיים עד שהכרטיס יחזור אליי מתוקן (אם בכלל)

קיצר , אני מת בלי מחשב במשך חודש , ועוד עכשיו אלו החודשים האחרונים לפני הצבא , אז .... :\

בכל מקרה , חשבתי אולי זה פשוט , ואפשר לקנות איזה מאוורר ולחבר , או משהו בכיוון..

אם לא תיהיה ברירה , ברור שאני ילך אליהם

:-\

פורסם

תחבר עם אזיקונים או עם גומיות מאוורר 80 מ"מ לכרטיס מסך. זה ייעשה את העבודה, ואפילו יקרר טוב יותר מהמאוורר המקורי.

פורסם
  • מחבר

חשבתי לעשות את זה , אבל במאוורר 80 מילימטר

יש את הגולה ההיא באמצע , והמאוורר לא זורק אויר ישירות קדימה , הוא זורק אויר יותר באלכסון ...

(בגלל זה שמתי את הניר כסף , שיוליך את האויר מהצדדים למרכז)

פורסם

שלום,

יש לי אותו כרטיס ,והיו לי אותם בעיות,אבל אני בחרתי לממש את האחריות ,וחיכיתי כמעט חודשיים עד שקיבלתי את הכרטיס בחזרה מתוקן(המאוורר). בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך להוריד מיד את נייר הכסף, כי הוא מוליך,ואתה עלול לגרום נזק ללוח/כרטיס.

אם הכרטיס עצמו לא נפגע מהחום בתקופה שהמאוורר לא עבד,הייתי ממליץ לך לעשות כמו ש YOT אמר.או תממש את האחריות ,או תקנה מאוורר לכרטיס.

פורסם

קניתי אותו מפאנדס , חשבתי לפנות אליהם בקשר לזה..

הקטע שאין לי אפשרות לנסוע אליהם , אני גר יחסית בדרום הארץ והמשרדים שלהם בקיסריה.

:-\

המשרדים שלהם לא נמצאים יותר בקיסריה ברחוב הכנרית עכשיו הם נמצאים בפארק עסקים דרומי - קיסריה.

רחוב אשל 2 , מבנן 3 , בניין אופק 1.

פורסם

מאוורר 80 מ"מ הוא פשוט גדול מדי, מאוורר 60 מ"מ לא ידרוש פטנטים לתיעול האויר.

אפשר גם לקמבן היטסינק של סוקט 370 אבל זה דורש קצת כלים ועבודה.

פורסם

אחד: אני משתתף בצערך

שתיים : יש לי את אותה בעיה אבל בניגוד אליך אני קניתי את הכרטיס בחו"ל ואין לי אחריות

מה שאני מציע הן שתיי אפשרויות

הראשונה והמוממלצת היא להשתמש האחריות

והשניה היא להתקין קירור של ZALMN שנקרא Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler

או של Thermaltake שנקרא Thermaltake GIANT II Highest Performance VGA Cooler

שניהם עולים בדיוק 174.5 שקלים שניהם מומלצים מאוד אבל זה לא אומר שלכרטיס מסך כבר לא נגרם נזק

ואם תנסה לשנות מאוורר בעצמך האחריות תפוג אוטומטי

אני אישית ההייתי באותה בעיה כמוך הרכבתי את ה Thermaltake אבל הכרטיס כנראה כבר ניזוק כי אני עדיין

רואה קווים ונקודות בגלל זה אניממליץ להשתמש באחריות כי יכול להיות ורוב הסיכוי שהכרטיס כבר ניזוק ולא משנה איזה מאוורר

תשים לו זה לא יעזור

נ.ב

אם תמצא פיתרון אחר לתיקון הקווים שלא כולל את האחריות אודה לך מאוד אם תגיד לי אותו

כי זה ממש כרטיס טוב שעכשיו משמש לי בתור מחזיק דפים מלעוף ברוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים