פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים היי....אז ככה...רציתי לדעת..מה עדיף או יותר טוב..מעבדי הamdאו הIntelעם כל הדיבורים האלה אני מבולבל ובדקתי בתרדים אחרים גם...חפשתי מידע..ומצאתי..אבל כל פעם משהו אחר...אז בבירור אני רוצה שמישהו יענה לי בבקשה.....ואותו הדבר לגבי הלוח אם...איזה לוח אם יותר טוב abit ic7 Gigabyte GA-8INXPאו asus p4p800 איזה מהם מתהים יותר למעבד intel pentium 4 2.66 800 mhzתודה מראש.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים כרגע בסדרה הקיימת של אינטל ואמד נראה לי אינטל מוביליםתיקח 2.4C 800אין צורך ב2.66ולוח אם ABIT IC7..זה הכל תלוי בתקציב
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים בבקשה תנעלו...למה לנעול?הלוח 8INXP לא תומך במעבדים החדשים של אינטלקח את הP4P800 ומעבד 2.4 ותתחדש
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים למה ?מה יותר טוב AMD או אינטל ?מה יותר טוב WINDOWS או LINUX ?מה יותר טוב חלב או בשר ?מה יותר טוב..בלה בלה בלהאני חושב שהסברתי את עצמי מצוין , אמנם באופן די דבילי , אבל מצוין.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים אם היית פותח את העיניים קצת, ממש קצת, היית רואה שיש ת'ראד בדיוק על הנושא הזה מתחת.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים למה ?מה יותר טוב AMD או אינטל ?מה יותר טוב WINDOWS או LINUX ?מה יותר טוב חלב או בשר ?מה יותר טוב..בלה בלה בלהאני חושב שהסברתי את עצמי מצוין , אמנם באופן די דבילי , אבל מצוין.1 amd2 windows3 milk4 bla5 ok
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.