עבור לתוכן

איזה מהHSF SPIRES ההבאים יתן ביצועים סבירים?

Featured Replies

פורסם

SPIRE FalconRock II AMD

SPIRE MicroFlow II AMD

SPIRE SkiveStream AMD

Spire SP420B8 CopperStream

SPIRE SuperRock AMD

Spire WhisperRock IV

SPITE FridgeRock AMD

כפי שהבנתם המעבד הוא של AMD והדגם BARTON 2500 הHSF לא מיועד בשביל OC ואם כן אז ממש לא כבד.

רציתי לשאול איזה מבין כל אלו כדי לקנות שישמור על הטמפרטורה סבירה ואפשרי יהיה לעשות OC מזערי?

אני לא מעוניין בHSF שיעלה המון.

פורסם

א) לא הייתי קונה HSF של SPIRE, חברה זולה ביותר, מתבטא הרבה בביצועים

ב) תלוי עד כמה אתה רוצה לבזבז על HSF...

פורסם

אם הייתה מרים טיפה את העיניים, הייתה רואה את הFAQ שגם מדבר על ביצועיי גופי הקירור.

פורסם
  • מחבר

"הרמתי את העיניים" >:( כמו שאתה אומר וקראתי את התרד לפני עוד.

הSPIRE היחידי שיש שם זה Spire WhisperRock IV ואני ציינתי ברשימה 7 ספיירים ואני מעוניין בספייר כי הם לא עולים מעל ל 80 שקל לHSF ואלו הביצועים שבערך אני צריך רק מה אני לא יודע איזה מהספיירים הכי טוב והכי משתלם לקנות.

פורסם

SPIRE FalconRock II AMD

SPIRE MicroFlow II AMD

SPIRE SkiveStream AMD

Spire SP420B8 CopperStream

SPIRE SuperRock AMD

Spire WhisperRock IV

SPITE FridgeRock AMD

פורסם

אל תתרגז ידידי , נכנסת לפורום אוברקלוק, כאן כולם סרוטים של אוברקלוק ולא ממש מבינים מה זה קנייה כלכלית ומה זה מחשב שלא עומד בתחרות האוברקלוק וחושבים שאם המעבד קצת חם זה סוף העולם (פעם מישהו כאן אמר לי שהוא מכבה את המחשב כשהמעבד עובר את ה50 מעלות...) אתה צריך להבין אותם , בכל פורום זה יהיה ככה.

בהחלט ספייר מציעים פתרונות טובים יחסית למחיר וזו החברה היחידה אני חושב שנותנת מוצרים שכדאיים לקנות במחירים הנ"ל (50-90 ש"ח).

מבין הרשימה שנתת , הSPIRE MicroFlow II AMD נותן את הביצועים הכי טובים, וה WHISPER ROCK 4 נותן את הקירור הכי שקט (ביחד עם ביצועים נחמדים יחסית למחיר ולשקט).

נתת גם קירור אחד למעבד אחר אבל לא נורא :) , מה שכן עליך לזכור שאף אחד מאלו לא ייתן לך קירור מעולה ושגם רוב המחשבים המותקנים בעולם עובדים עם קירור זהה ואף גרוע מיזה , ועובדים...

פורסם
  • מחבר

תשמע בתור מישהו שעושה אוברקלוק ודיי גדול אני לא שם לעצמי כמובן SPIRE אלה SK7+SF2 ועוד הרבה מאווררים, אבל התרד הזה נועד לא למחשב שלי אלה למחשב בשביל חבר שאני מרכיב בשבילו הוא מעוניין ב OC קטן יחסית לא רציני לכן אני רוצה ספייר שלא עולה הרבה כסף ויתן ביצועים הרבה יותר טובים מאשר מאוורר ג'נריק שמגיע עם המעבד ואם כבר אני הולך על ספייר אז אני יקח את ההכי טוב שביניהם והרעש לא ממש מפריע לי מכיוון שאני דיי בטוח שה SPIRE הכי רועש לא משתווה לV7+ במהירות הבינונית שלו ואולי מגיע ל כמות רעש במהירותו הנמוכה של ה V7+.

פורסם

הV6cu לא יותר טוב מהספיירים?

פורסם

ה-volcano6CU+ הוא ה-HSF למי שטיפה רעש לא מפריע לו (לא רעש כמו של טורנדו, אבל שומעים אותו ללא ספק).

מניסיון.

פורסם

זהו, שדיברתי על הדגם בלי ה+

פורסם

לחשוב שהספיירים הם לא רועשים בגלל שהם לא ברמה מאוד גבוהה זו טעות , יש להם דגמים חרישיים , זה נכון , אבל הקירור הטוב ביותר שלהם לא יבטיח לך בכלל שקט כמו של הV7+ במדיום או מינימום.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהSPIRE MicroFlow II AMD לא עדיף הסינקים של שניהם אותו דבר לשניהם יש נחושת מלטה.

פורסם

לרב מקבלים בארץ את הגרסה של ה+ של הוולקנו6CU, והוא אכן יותר טוב מהספיירים אך רועש בהרבה,

בגלל שסביביות המחירים של הספיירים הוא +- אותו הדבר , הוחלט שהSpire WhisperRock IV הוא הטוב מכולם מבחינת רעש/ביצועים.

ובגלל זה אמרתי לך "להרים את העיניים"

פורסם
  • מחבר

למאוורר של Spire WhisperRock IV יש לדים או שהוא סתם נראה שקוף?

פורסם

שקוף, בלי לדים.

אחרי הכל במחיר הזול הזה עוד יוסיפו לך לדים?! חחחח הוא יעלה כבר 100ש"ח ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים