עבור לתוכן

בעיה/בAE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה בתוכנה אפטר אפקטס

כאשר אני לוחץ על רם פריוויו (RAM PREVIEW) הוא מראה לי רק עד 30 שניות

כאשר הקופוזישין באורך של 2 דקות כיצד אני מסדר את זה?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

האופציה הראשונה היא שמוגדר לך WORK AREA של 30 שניות. ואז לא משנה מה אורך הקומפוזישן שלך הוא יראה לך רק את אורך הWORK AREA. אני לא יודע מה רמתך וזה די חובבני, אבל זה קורה לכולם בהתחלה :)

אופציה שניה:

הבעיה נובעת עקב חוסר היכולת של המערכת שלך לבצע את ה"הדמיה" על גבי הRAM. הוא מתחיל לעשות ואז מפסיק כשמבחינתו "נגמרים לו המשאבים".

לפני שאתה קופץ ב"אבל יש לי מערכת חזקה" דע כמה דברים:

א'.אפטר יכולה להיות מ-א-ו-ד כבדה.

ב'.חלק מהאפקטים או הפלאגינים יכולים להיות לא הכי יעילים ובכך לשאוב כוח לא אותנטי מהביצועים.

ג'.אם יש לך אפטר פרוץ (במיוחד אם הוא PORTABLE)- אז נפתחות 101 סיבות לכך שהניהול משאבים לא יהיה אופטימלי.

לאחר שכל זה נאמר יש פתרון:

יש לך אופציה להוריד את איכות התצוגה המקדימה מFULL לHALF או אפילו לQUARTER , זה מוריד משמעותית את המשאבים הנצרכים בעת התצוגה המקדימה, מיותר לציין שברינדור הסופי האיכות לא מושפעת מערכים אלו אלה מהערכים שאתה נותן בייצוא.

צירפתי תמונה שמראה איפה האלמנטים השונים בהסבר שלי.

בהצלחה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

לגבי ה WORK AREA הוא פרוס לאורך כל הקומפוזיציה, כך שאיני יודע איך להגדיל אותו.

לגבי מערכת המחשב שלי,.. אפטר אפקטס עובד לי ממש חלק, אין לי מצבים שבו הוא קורס או ניתקע.

כך שאין סיבה למקרה שלי.

העם תוכל לומר לי איכן אני מגדיל את הRAM PREVIEW כך שאוכל לצפות בכל הקטע שהעבדתי עליו

פורסם

ישבתי, טרחתי, פתחתי תוכנות , הראיתי, כיוונתי, הכל כדי שיהיה ברור.

"לגבי מערכת המחשב שלי,.. אפטר אפקטס עובד לי ממש חלק, אין לי מצבים שבו הוא קורס או ניתקע.

כך שאין סיבה למקרה שלי." <----התעלמת מהכתוב ("לפני שאתה קופץ ב-אבל יש לי מערכת חזקה"....תקרא את ההמשך).

"העם תוכל לומר לי איכן אני מגדיל את הRAM PREVIEW כך שאוכל לצפות בכל הקטע שהעבדתי עליו" <----יש תמונה שמראה בדיוק איפה אתה משנה.

טיפ: לפעמים אפשר לקרוא פעם שניה אם עדיין לא מבינים, זה בוודאי עדיף מאשר לכתוב שוב את אותו הדבר.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים