עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט ל e6500

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המפרט הנ"ל:

כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $...

אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם

Memory

4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)

--------------------------------------------------------------------------------

Hard Disk Drive

250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM)

--------------------------------------------------------------------------------

Video

256MB NVIDIA Quadro NVS 160M

Web Camera

Integrated Webcam with digital microphone

Media Bay

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability

Certified Refurbished

Base

Latitude E6500 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB)

Hardware Upgrade

6 Cell Primary Battery

No Fingerprint Reader

Software Upgrade

Windows Live

32BIT Operating System CD

NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management

Laptop Screen

15.4 inch WXGA+ LED Laptop Screen

Network Interface Card

Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini Card

Lat E6500: 3Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service

System Price : $1038.00 :

פורסם

איך בדיוק ניתן להביע דיעה על מפרט בלי לדעת למה הוא הולך לשמש? אין לי דרך לדעת אם המפרט יתאים לך או לא.

פורסם
  • מחבר

שאלה טובה באמת... :jump:

המחשב מיועד לסטודנטית כמחשב ראשי (אין נייח)

עיקר ההתעסקות יהיה אופיס,שפות תכנות וגרפיקה (פוטושופ אילוסטריטור וכדומה)

בקשה עיקרית היה למסך 15.4

פורסם

אם העבודה היא בדו מימד, אין צורך בכרטיס מסך נפרד. אם זה אכן מיועד לגרפיקה, אני הייתי שוקלת רזולוציה גבוהה יותר אבל זו שאלה של העדפה אישית (מכיוון שהאופציות הן WXGA+ או WUXGA זו בחירה לא ברורה מאליו וזה יהפוך את הטקסט לקטן למדי).

לא בהכרח הייתי משדרגת את הזכרון דרך דל, המחיר pעמים רבות יותר יקר. זה מחשב שמשתמש ב-DDR2, שני סטיקים של 2gb יעלו לך בסביבות 60$ בארה"ב, תבדוק כמה אתה מוסיף על זה דרך דל. אם אתה רוכש 4gb של זכרון, בחר במערכת הפעלה של 64bit, זה רק הגיוני. אם אין לך כוונה להשתמש במערכת 64bit אני הייתי פשוט נשארת עם 1gb זכרון ומוסיפה סטיק נוסף של 2gb בעצמי, יעלה לך פחות ותקבל אותם ביצועים פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר

זה מהאווטלט של דל כך שלא שידרגתי שום דבר... אבל אני יכול לחפש מפרט חלש יותר.

בנושא הרזולוציה: יהיה שימוש בגרפיקה דו מימד בעיקר. חשבתי לקחת WXGA+ מהחשש שרזולוציה גבוהה יותר תגרום לטשטוש אם אני ארצה להוריד אותה.

מקווה שהבנת את כוונתי... :)

מה בנוגע לסוללה? מעבד 8600 וסוללה 6 תאים זה מספיק או שצריך 9 תאים? קראתי בכמה אשכולות שאם לוקחים מעבד חזק כזה או אחר, כדאי לקחת כבר סוללה 9 תאים

ודבר נוסף, מה ההבדל בין כרטיסי ה wifi של אינטל 5300 ו 5100?

חג שמח

פורסם

בנושא הרזולוציה: יהיה שימוש בגרפיקה דו מימד בעיקר. חשבתי לקחת WXGA+ מהחשש שרזולוציה גבוהה יותר תגרום לטשטוש אם אני ארצה להוריד אותה.

מקווה שהבנת את כוונתי... :)

אכן, אין שום סיבה לקחת רזולוציה יותר גבוהה כדי להוריד אותה, אז נראה שהבחירה מתאימה.

מה בנוגע לסוללה? מעבד 8600 וסוללה 6 תאים זה מספיק או שצריך 9 תאים? קראתי בכמה אשכולות שאם לוקחים מעבד חזק כזה או אחר, כדאי לקחת כבר סוללה 9 תאים

תלוי כמה חיי סוללה אתה צריך. בסופו של דבר, סוללת 9 תאים מוסיפה כ-50% זמן סוללה, אבל גם גודל ומשקל.

ודבר נוסף, מה ההבדל בין כרטיסי ה wifi של אינטל 5300 ו 5100?

ל-5300 יש אנטנה נוספת, מה שאמור לתת טווח מורחב.

פורסם
  • מחבר
מה שאמור לתת טווח מורחב

אמור זה שם של דג... :)

סתם, וההבדל הוא משמעותי?

תלוי כמה חיי סוללה אתה צריך

חיי סוללה סטנדרטי. מעבד P8600 לא ישפיע על חיי הסוללה בצורה משמעותית?

לא מצאתי מחשב יותר מוצלח בתקציב הזה לצרכי (15.4, אחריות, wifi N, +WXGA).

אני לא באמת צריך את הכרטיס מסך הזה... אבל זה מהאווטלט של דל כך שזה לא לבחירה.

יש לך רעיון למחשב אחר? או שבאמת במקרה זה, זו החבילה המשתלמת?

קיימת עוד אופציה ללא כרטיס מסך אך עם מעבד יותר חלש P7570 ב 788$ ואחרי קופון 15% 670$. כדאי? המעבד לא חלש מדי? ובנוגע לווסטרו אם הוא נייד מוצלח.

Memory

4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)

Hard Disk Drive

250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM)

Video

Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD

Processor

Processor: Intel Core 2 Duo Processor P7570 (2.26GHz, 3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)

Web Camera

Integrated 1.3MP Web Camera and Digital Microphone

Network Interface Card

Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini Card

Software Upgrade

Windows Live

Hardware Upgrade

6 Cell Primary Battery

No Fingerprint Reader

125V Power Cord

65W AC Adapter

Certified Refurbished

Certified Refurbished

Laptop Screen

15.4 inch Premium WXGA+ Laptop Screen with TrueLife (Wide View)

Media Bay

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability

3Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service

Vostro 1520 Laptop

פורסם

אמור זה שם של דג... :)

סתם, וההבדל הוא משמעותי?

משמעותי זה גם שם של דג.

חיי סוללה סטנדרטי. מעבד P8600 לא ישפיע על חיי הסוללה בצורה משמעותית?

מעבד מהיר יותר מאותה סדרה לא צורך יותר סוללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים