עבור לתוכן

שאלה לגבי מערך SLI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בעקבות הביקורת שפורסמה באתר לגבי כרטיס המסך GTS250 חשבתי על לבנות מערך SLI של שני כרטיסים כאלו אצלי במחשב, השאלה שלי היא אילו שינוים אני אצטרך לבצע במערכת שלי על מנת לבצע את הקניה(תתעלמו מתקציב נכון לעכשיו)

תודה

אייל

פורסם

לוח אם חדש,תומך SLI,ורצוי שאחד שתומך בX16/X16(כי אם כבר עושים SLI,חבל לאבד אפילו קצת כח עיבוד בגלל מגבלות לוח האם)

יכול להיות שתצטרך ספק חדש,צריך לבדוק את הספק הכרטיסים ולחשב.

ו.אמ..כרטיס חדש.

אני מניח שזהו,ורק אגיד שזה ממש,אבל ממש לא שווה את זה..בתור אחד שיש לו מערך SLI די אפקטיבי,זה אמנם נחמד להרגיש "מומחה" ש"הצליח" כמעט להכפיל את כח העיבוד הגראפי של המחשב שלו וכאלה..אבל הבומבה הזאת(שני הכרטיסים) שתופסת לך חצי מארז,צוברת אבק ומחממת את כל המארז..לא הכי כיף,בעיקר בגלל שהמחיר שתצטרך לשלם בשביל לקנות לוח אם תומך SLI סביר,יחד עם כרטיס נוסף,הוא שווה ואף גבוה יותר מהמחיר שתשלם עבור כרטיס אחד,שיהיה חזק כמו מערך הSLI שאתה רוצה,לשיקולך..

עריכה:משום מה חשבתי שיש לך כבר כרטיס 250GTS אחד,ואתה רוצה להוסיף עוד אחד לSLI...אם זה לא המצב,אז בכלל אין לך שום הגיון לבנות מערך כזה..הוא יעלה לך כמו 5870 דנדש!!

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם דברי SilentBob חוץ מעניין אחד קטן: אם כבר SLI נכון להיום אין שום סיבה להתעקש על X16/X16.

לא מזמן פורסם פה לינק לבדיקה שהראתה כי אפילו כרטיס כמו 5850, שנבדק בערוצים שונים יחסית לPCIE 2.0 ויצא שהוא מאבד רק 2% מהביצועים על X8 (המקביל לPCIE 1.X) ו5% על X4 (המקביל לPCIE 1.X X8).

פורסם

זה היה עם 5870...

אבל מצד שאני יש גם דיבורים ברשת שכרטיסי NVIDIA מקבלים פחות יפה את הירידה ברוחב פס מכרטיסי ATI... לא בדקתי אישית...

פורסם
  • מחבר

אמממ אז מהעץ הזה אני ירדתי, בוא נגיד את זה ככה אני מחפש כרטיס מסך חזק שיתמוך ברזולוציות מסך גבוהות. ה8800GT שלי עושה את העבודה אבל התחיל לגמגם עם הכותרים האחרונים שיצאו והמצב לא הולך להשתפר. איזה כרטיס מסך High end מומלץ כרגע(תסלחו לי אבל אני ממש לא מעודכן) וכמו כן אילו שינוים אני אצטרך לבצע במערכת שלי, התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 עם אפשרות לעלות קצת.

ד"א ההעדפה האישית שלי היא לכרטיסי מסך עם Chipset של Nvidia

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא אכעס אם אני אקבל חוות דעת לגבי השאלה שלי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים