עבור לתוכן

סדרות בyes לעומת סדרות בhot

Featured Replies

פורסם

שלום,כחובב מושבע של סדרות כגון house,אבודים,נמלטים ועוד.

יש לי yes כבר קרוב ל6,מעולם לא עברתי לhot,ולאחרונה נראה כי כול הסדרות הטובות היחידות שמשודרות עוברות לhot למשל:House,אבודים ועוד-וזה ממבש מבאס.

ידוע של yes יש ערוצי סדרות מושקעים בעיקר ערוץ yes comedy אבל היי חברה חוץ מקומדיות אין מה לראות?

דם אמיתי-סדרה די טיפשית-הקטע של הערפדים נמאס ושחוק

נמלטים-נגמר והידרדר עם העונות

ניצולים-לא ראיתי,אשמח לחוות דעת

סופרנוס-יותר מדי דרמה פחות פשע,זה לא סדרת פשע עם אווירת הסנדק-וזה די משעמם

ניפ וטאק-סדרה טובה לטעמי,אולי טיפה דוחה אך יש בה עניין.

סדרות הקומדיה הטובות הם:

שני גברים וחצי,ניסויים פלוס,קונאן אובריין ועוד.

עקרות בית נואשות-גועל נפש לא רואה את זה משעמם

מה עוד יש נשות קבע -אותו דבר לא נראה מעניין.

יש למישהוא המלצות לסדרות מרתקות כמו house אבודים או כמו רומא?

לגבי אנשי hot האם את מרוצים? :nixweiss:

פורסם

ציינת רק שתי סדרות בהוט שאתה אוהב ואפס סדרות שאתה לא אוהב, לעומת זאת ביס ציינת כמעט את כל הסדרות בין אתה אוהב אותן או לא. אולי תחשוב איזה עוד סדרות יש בהוט שאתה אוהב כי אם אין אז אין הרבה הבדל.

חוץ מזה, מי רואה סדרות בטלוויזיה? מורידים מהאינטרנט ולא מחכים חצי שנה עד שיתחילו לשדר בארץ.

פורסם

יש לי הוט, הדבר היחיד שאני רואה בטלויזיה זה משחקי כדורסל וחדשות.

סדרות וסרטים אני רואה במחשב. אין שופ סיבה לראות בטלויזיה עוד שנה [במקרה הטוב] את מה שאפשר לראות היום.

פורסם

תוריד את הסדרות שאתה אוהב,מי בכלל צריך את הכבלים?

פורסם

לי יש אנלוגי, אבל יש לי ערוץ הוט3 למשל, ובאמת יש שם סדרות טובות , לא יודע איך ביס...

מד מן , קליפורניקיישן , מה עובר על בריאן, ועוד הרבה .. אני מדבר כמובן בכללי , לא רק מה שמשודר עכשיו

פורסם

להגיד שיש סדרות טובות בהוט זה לא לעניין.

אף-אחד ממילא לא רואה את הסדרות שם,כולם מורידים את הסדרות שהם אוהבים ורואים בבית(כי אין ברירה אחרת למעשה)

כבר 5 סדרות שאני רואה 'בשלט רחוק'.

אף-אחד לא יכול להתווכח שהמחיר בשביל ההתחברות אל הכבלים היה שווה יותר אם היו משנים את התוכן שלהם.תנו לנו להחליט אילו סדרות יגוע לארץ ומה אנחנו לא רוצים

פורסם

יש בהוט בקר ;D

פורסם

ואלף :facepalm:

פורסם

שתי החברות זבל. ב HOT כרגע באמת יש יותר סדרות טובות אבל גם ממה שהיה להם חלק ירדו משידור מסיבה לא ברורה ומה שנישאר זה סדרות שהתחילו להדרדר לרמה שלא שווה ליראות אותן. יש סדרות טובות כמו CHUCK שלפי מה שאני יודע יש רק בהוט (בקרוב עונה שלישית) והיה את EUREKA שגם טובה אבל עוד לא אמרו אם ישדרו את העונה השלישית (שודר ב AXN שנסגר, בעזרת השם יחזור ל ZONE).

בכללי כו שאמרו, עדיף למצוא דרכים אחרות, בדרך כלל מגיע לארץ באיחור גדול מאוד וגם הרבה פעמים מפסיקים לשדר באמצע.

פורסם

שלום,כחובב מושבע של סדרות כגון house,אבודים,נמלטים ועוד.

יש לי yes כבר קרוב ל6,מעולם לא עברתי לhot,ולאחרונה נראה כי כול הסדרות הטובות היחידות שמשודרות עוברות לhot למשל:House,אבודים ועוד-וזה ממבש מבאס.

ידוע של yes יש ערוצי סדרות מושקעים בעיקר ערוץ yes comedy אבל היי חברה חוץ מקומדיות אין מה לראות?

דם אמיתי-סדרה די טיפשית-הקטע של הערפדים נמאס ושחוק

נמלטים-נגמר והידרדר עם העונות

ניצולים-לא ראיתי,אשמח לחוות דעת

סופרנוס-יותר מדי דרמה פחות פשע,זה לא סדרת פשע עם אווירת הסנדק-וזה די משעמם

ניפ וטאק-סדרה טובה לטעמי,אולי טיפה דוחה אך יש בה עניין.

סדרות הקומדיה הטובות הם:

שני גברים וחצי,ניסויים פלוס,קונאן אובריין ועוד.

עקרות בית נואשות-גועל נפש לא רואה את זה משעמם

מה עוד יש נשות קבע -אותו דבר לא נראה מעניין.

יש למישהוא המלצות לסדרות מרתקות כמו house אבודים או כמו רומא?

לגבי אנשי hot האם את מרוצים? :nixweiss:

אתה מדבר כאן על אחת הסדרות הכי טובות אי פעם ששודרו בטלויזיה, איך אתה מעז?! :o

מפרק אחד אי אפשר אף פעם להסיק מסקנות לגבי סדרה..

פורסם

ואלף :facepalm:

+1

זה לא יאמן הערוץ ממחזר 5 סדרות כל השנה. ומי החליט לשים את אלף?!

פורסם

לא בהוט ולא בYES יש הרבה מה לראות לטעמי

אני הרבה ימים אפילו לא פותח את הטלוויזיה בכלל כי אין מה לראות שם

סדרות וסרטים יש מקורות אחרים להשיג ...

היום הטלוויזיה שלי פתוחה רק בגלל גביע ווינר בכדורסל אבל זה משודר בערוץ 10 ולא כבלים \YES

בנוגע לסופרנו עוד משדרים אותה ? הסדרה ניגמרה מזמן -סדרה די טובה למרות שה2 עונות אחרונות היו מחורבנות

ועוד יותר בפרקים האחרונים שהיו זבל גמור

פורסם
  • מחבר

לא בהוט ולא בYES יש הרבה מה לראות לטעמי

אני הרבה ימים אפילו לא פותח את הטלוויזיה בכלל כי אין מה לראות שם

סדרות וסרטים יש מקורות אחרים להשיג ...

היום הטלוויזיה שלי פתוחה רק בגלל גביע ווינר בכדורסל אבל זה משודר בערוץ 10 ולא כבלים \YES

בנוגע לסופרנו עוד משדרים אותה ? הסדרה ניגמרה מזמן -סדרה די טובה למרות שה2 עונות אחרונות היו מחורבנות

ועוד יותר בפרקים האחרונים שהיו זבל גמור

לא יודע אולי הסופרנוס זו סדרה טובה,עדיין House זו אחת הסדרות המרתקות שגרמו לי להבין שרפואה זה פשוט עולם מדהים ומרתק.

הבעיה המרכזית בyes זה המחסור בVOD -אין לי זמן להוריד את הסדרות,וזה כייף שיש לך את כול הסדרות כבר מוקלטות מראש ומסודרות וכן זה שווה תוספת תשלום של 10-15 ש"ח.יש בyes את הממיר yes max אבל הנבלות הללו לא מוכנים למכור אותו במבצע ללקוחות ותיקים,גם כאשר מאיימים עליהם בהתנתקות.אני משלם כיום כ200 ש"ח בחודש לyes רציתי שיתנו לי מקס תמורת תוספת תשלום של 15 ש"ח לחודש-אין כלום ,התגובה שלהם אנחנו חברה איכותית של טלויזיה-כן עלק.באתי לhot קח ב189 ש"ח בהתחייבות ל3 (בדומה לyes עם הyes max ב230) שזה כולל ממיר magic ומממיר vod וחבילת פלטינום-נדהמתי איזו חבילה זולה-אבל לא לקחתי-הסיבה יש לי פחד מטורף מhot עוד מהזמן שנקראו ערוצי זהב-כבר אז הם היו נבלות ופחדתי שהם ידפקו אותי שוב. :nixweiss: מה אתם אומרים הייתי צריך לקחת את החבילה או להישאר בyes

פורסם
עדיין House זו אחת הסדרות המרתקות שגרמו לי להבין שרפואה זה פשוט עולם מדהים ומרתק

מה שמוצג בHouse זה לא רפואה ואני לא רופא אבל כן למדתי אנטומיה ברמה הבסיסית

ומה לעשות דברים לא נפתרים בחצי שעה ואם רופאות כוסיות לצדך ...

יש ברפואה המון חומר מדעי יבש ולא סתם הם לומדים שנים לקבל הסמכה

כמו כן הרבה רופאים עובדים הרבה שעות ואין להם שטויות כמו שהאוס עושה או במילים אחרות בית חולים לא ניראה קרוב אפילו למה שמוצג בסדרה

בגלל זה זה סדרה אם הרבה ריטינג כי אין דברים משעממים או מגעילים בסדרה כמו במציאות

אין לי זמן להוריד את הסדרות,וזה כייף שיש לך את כול הסדרות כבר מוקלטות מראש ומסודרות וכן זה שווה תוספת תשלום של 10-15

לא זה לא

תראה המון סדרות בחול היום משודרות במקור בHD בארץ מורידים לך לSD ומרגישים מאוד בהבדל אם יש לך טלוויזיה נורמלית

אחרי שאתה צופה בסדרות באיכות נורמלית קשה לחזור למטה וכמובן גם אחרי שאתה צופה בהם בזמן המעודכן ולא אחרי 200 שנה

פורסם

די לבלבל ת'מוח עם ניתוחים שלא מעניינים אף אחד.

למי איכפת שהאוס היא לא סידרה "כמו במציאות"? זו סידרה מעניינת ומצחיקה קצת שצריך, וזו המטרה. שאנשים ישבו ויהנו מסדרת טלוויזיה בלי בילבולי מוח.

ובא ד"ר קרירין (שלמד אנטומיה ברמה בסיסית-מה זה קשור למשהו?) ומתחיל לקשקש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים