עבור לתוכן

WIN7 לחכות או לא?

Featured Replies

פורסם

טוב...עזבו את זה שאני פה מוצפת במחשבים שאני כבר לא יודעת איזה מחשב אני רוצה לקנות או לא לקנות

ובכלל אולי כדאי לא לקנות מחשב בכלל ופשוט ללמוד לכתוב ממש ממש יפה בכתב דפוס ולחכות לסרטים שיגיעו לטלוויזה...ותכלס מי צריך פייסבוק ומסנג'ר יש טלפון...:))

(אחרי שהוצאתי את התסכולים שלי על מחשבים בכללי....)

אני פה בפורום קוראת ופה ושם אני רואה שאמור לצאת או שכבר יצא WIN7 עכשיו מה זה אומר ?

לחכות עדין עם קניית מחשב עד שהמחשבים כבר כולם יעבדו עם הWIN7 ?

הסמסטר שלי מתחיל בסוף אוקטובר אין לי בעיה למשוך עוד קצת בלי מחשב השאלה אם זה יהיה שווה את זה?

השאלה השניה שלי זה אם זה ישפיע על המחירים בשוק...

מחשבים שפעם הייתי קונה ה3500 עכשיו יעלו יותר כי יהיה עליהם הWIN7 או פחות כי לא יעדכנו עליהם

שאלה אחרונה בנושא..עכשיו שאני קונה מחשב יש איזשהם דברים ספציפים שאני אמורה להסתכל עליהם לקראת הWIN7 ?

עכשיו למשהו לא קשור...אני חושבת שמרוב שאני עושה השוואות בין מחשבים כבר איבדתי פרופורציות על מה חשוב ומה לא

בנוגע לכרטיסי רשת הם מדורגים עם אותיות 802.11a\b\g\n תכלס לי בתור מישהי שיש לה וירלס בבית רגיל ולא מתכננת לשבת עם המחשב בתוך השיעורים

יש משמעות לסוגים שלהם...להפיל מיחשב על זה שהוא כרטיס רשת שלא N או שזה ממש אבל ממש לא קריטי

תוד מראש

חופית

פורסם

כל מחשב שתקני עכשיו יוכל להריץ WIN7 כשתצא. כל יצרן גם מציע תוכנית שדרוג "חינם" (בעלות טיפול/משלוח) ל-WIN7 לכל מי שקונה מחשב עם Vista Premium/Business/Ultimate היום.

יציאתה של WIN7 לא תשפיע על מחירי הניידים. סביר להניח שמחיר הרשיונות המגולם במחיר המחשב לא שונה בין WIN7 ל-Vista.

אם אין לך נתב אלחוטי בתקן N ואינך מתכוונת לרכוש אחד, אין לך שום צורך בכרטיס תקן N. לדברים כמו אינטרנט זה בכלל לא יכול להועיל בכלום. רק למהירות העברת קבצים בתוך הרשת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...אתה חזק בלעשות סדר בבלאגן:)

פורסם

בהמשך לשאלה המעניינת: האם יש סיבה לעבור ל win 7?

האם זה נכון שהויסטה היא מערכת כבדה וצורכת הרבה משאבים ולעומת זאת ה win 7 היא מערכת ידידותית ודלת משאבים?

ומאחר והוזכרו כאן הדרייברים לויסטה אז אולי אותה בעייה של דרייברים צד שלישי יגרמו גם ל win 7 לקשיים רבים בתחילת הדרך?

בקיצור, כדאי או לא כדאי לרכוש ב 199 ש"ח את ערכת השידרוג?

פורסם

WIN 7 בניגוד גמור לויסטה, כבר מסתמן כסיפור הצלחה, ולמעשה למיטב הבנתי הדלה, ממילא מדובר בפלטפורמה דומה לויסטה, כך בזמנו היא הייתה צריכה להיראות.

אני משתמש בWIN 7 כבר 4 חודשים, וזו מערכת הפעלה מצויינת ומהירה. מאחר ועדיין לא הייתה הפצה רשמית, עוד לא הותאמו כל הדרייברים, אבל מיקרוסופט הוציאו לשימוש מצב XP (מערכת הפעלה XP בויטואליזציה) ומבחינת היקפי שימוש קראתי (אין לי לינק) שכבר כעת מספר המשתמשים הביתים בWIN 7 בארה"ב משתווה לויסטה, כך שלכולם יש אינטרס להתאים דרייברים.

הבעיה היחידה היא התמחור, המעט גבוה. באותה נשימה ראיתי פרסום של מיקרוסופט בארה"ב, אנגליה, אוסטרליה, המציע WIN 7 עבור 30$ לסטודנטים רשומים, כך שאולי מדובר בכניסה אגרסיבית לשוק ומחיקת ויסטה לחלוטין...ימים יגידו.

בינתיים עדיף לשבת על הגדר.

פורסם

כמו שנאמר, אין שום הגיון וצורך לחכות ל-7. בינתיים - XP. ויסטה מעיקה, אא"כ זו מערכת ההפעלה הראשונה שלך, או שאין לך בעיה להתרגל למערכת הפעלה שונה במקצת.

לדעתי - מי שמשתמש ב-XP (הישנה, הטובה והנוחה), אין לו שום צורך לעבור.

אבל במקרה דנן, בד"כ מחשבים חדשים באים עם ויסטה, אם בכלל.

אני הייתי משנמך בוודאי.

פורסם

כמו שנאמר, אין שום הגיון וצורך לחכות ל-7. בינתיים - XP. ויסטה מעיקה, אא"כ זו מערכת ההפעלה הראשונה שלך, או שאין לך בעיה להתרגל למערכת הפעלה שונה במקצת.

לדעתי - מי שמשתמש ב-XP (הישנה, הטובה והנוחה), אין לו שום צורך לעבור.

אבל במקרה דנן, בד"כ מחשבים חדשים באים עם ויסטה, אם בכלל.

אני הייתי משנמך בוודאי.

אני חושב ההפך ממך.

סה"כ לחכות שבועיים להשקה של 7 זה לא יותר מדי, היא גם מתחילה ללמוד רק בסוף החודש.

גם אוטו שנת 87 נוסע טוב, לא תשתדרג אף פעם?

אני עובד עם 7 כבר 10 חודשים (מאז הבטא הראשונה) ואני מאוד מרוצה, לעולם לא אחשוב על לחזור לXP,

7 כל כך נוחה לי ומהירה שאני לא רואה שום יתרון של XP עליה.

בוא לא נשכח שXP היא מערכת מתה, MS ניסו להרוג אותה עם ויסטה ולא הצליחו, עם 7 הסיפור שונה לחלוטין, 7 היא סיפור הצלחה

וההמונים יזנחו את XP או ויסטה לטובתה. XP אמורה למות רשמית תוך שנה שנתיים, אני לא הייתי רוצה להתקע עם מערכת מיושנת ללא שום תמיכה.

פורסם

כל מחשב שתקני עכשיו יוכל להריץ WIN7 כשתצא. כל יצרן גם מציע תוכנית שדרוג "חינם" (בעלות טיפול/משלוח) ל-WIN7 לכל מי שקונה מחשב עם Vista Premium/Business/Ultimate היום.

קראו את הכתבה הזו מדה-מרקר- צפי מחירים לעלוית "טיפול" עלויות להגיע ל-184. מה דעתכם עכשיו ?

http://it.themarker.com/tmit/article/8366

פורסם

מחזק את הדעה של לחכות ממש עוד קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים