עבור לתוכן

היי, קונה מחשב ומתלבט בנוגע לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך.

מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול...

מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו?

האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע?

כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום

תודה

פורסם

באיזו רזולוציות אתה משחק? מה גודל המסך? חשוב לך שהכל יהיה על HIGH?

בתכל'ס יש היום את ה- GTX260 192SP ב- 700 ש"ח, או HD 4870 גם בסביבות המחיר הזה והוא קצת חזק מה- GTX260 הנ"ל.

אבל הכל תלוי במה אתה משחק ואיך אתה משחק אותו. תענה על השאלות למעלה ונוכל לעזור יותר... אם אתה יכול להביא את המפרט המלא גם זה מאוד יעזור.

פורסם
  • מחבר

אני משחק על מסך 22 אינצ' אני בעבודה כרגע אז אני לא זוכר את הרזולוציה המדוייקת, 1600*1280 אני חושב

בהתחלה חשבתי על ה4870, אבל אז אמרתי "נוציא עוד כמה מאות שקלים ונקנה את החדש שכבר יחזיק יותר זמן", אז זה או ה5850 או ה4850.

לא ממש חשוב לי שהכל יהיה על ULTRA HIGH אבל זה תמיד נחמד :)

השאלה שלי כנראה לא מספיק מחודדת, האם יש צורך בשנה הקרובה ב5850? כי אם אני אקנה את ה4850 אני מוכן עוד שנה- שנה וחצי שהוא ייחשב מיושן לשדרג.

האם ה4850 יכול להתמודד עם הרזולוציות האלו? אם לא אז אני כבר אלך על ה5850

פורסם

זה שאלה מכשילה...

כדי שתכנס לפרופורציות, מאז קרייסיס ב 2007 לא היה משחק כבד יותר ממנו, ככה שבמגמת עליה חדה אנחנו לא...

המסך שלך אם הוא 22" WIDE אז הרזולוציה שלו היא 1050 * 1680... לרזולוציה הזאת ה 4850 יספיק אבל אישית הייתי לוקח משהו קצת חזק יותר... למשל 4870 512 מגה...

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאני יוכל לחסוך קצת אבל כנראה שאין מנוס :)

יאללה, נראה לי שאני אלך על ה5850..

תודה על העזרה!

פורסם

4870 אפשר למצוא ב 700~ שקל... 5850 כניראה שיעלה 400+ יותר...

הרזולוציה של המסך שלך קטנה על HD4870... זה שיצאו כרטיסים חדשים לא הופך את הדור "הקודם" לחלש...

לדעתי 4870 יספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

700? הכי זול שמצאתי היה בערך באזור ה850 (בזיגזג) ואז ההבדל פחות רציני מבחינתי ואני מוכן להשקיע את האקסטרה 500 בשביל עוד שנה- שנתיים של שקט מהגזרה הזאת, אני כנראה קונה את המחשב שם או בסקייפסי

פורסם

דיברתי על גרסת ה 512 מגה של 4870 שאפשר למצוא בסביב 700 שקל... ברזולוציה שלך לא יהיה הבדל בכלל בינה לבן גרסת ה 1 גיגה...

אפשר גם לקחת 4850 DDR5 שהוא 4870 לכל דבר ויוזיל עוד 100~ שקלים...

* הייתי מחכה לפני קניה מ Skypc.

פורסם
  • מחבר

למה היית מחכה לפני שהיית קונה מskypc?

יש משהו שאני צריך לדעת?

פורסם

בערך 30 עמודים של לכלוכים בפורום כללי...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432579.0

אני לא אומר שזה יקרה גם לך... אבל אישית לא הייתי קונה שם, לפחות עד פתרון.

פורסם
  • מחבר

קראתי את המקרה הזה, שבאמת נראה קצת מסריח עם תגובה מוזרה, אבל קיבלתי עליהם הרבה המלצות מבחינת השירות וזה מקרה אחד של מכירה למישהו אחר.. :bash:

אולי תוכל להמליץ לי על חנות מחשבים אמינה מאזור תל אביב? בנתיים שמעתי המלצות על זיגזג ועל skypc

פורסם

אני את רוב הקניות שלי עושה בפנדה ובקוברה... חנויות עם יחס אישי, ולא רשתות ענקיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים