עבור לתוכן

דגמים חדשים של ה-iPod!

Featured Replies

פורסם

http://www.apple.com/ipod/

עד 10,000 שירים... 8)

פורסם

כמה שאני רוצה אחד :) נקווה שבמשכורת הבאה :\

פורסם
  • מחבר

אתמול עבר חודש מהרגע שהזמנתי, והם עדיין לא יודעים מתי יגיע אליהם.

פורסם

LOL

בדיוק מלפני 3 ימים הגיע האיי פוד 10 ג'יגה (דור 3) אלי. מזל שהם לא החליפו את המראה או המשקל, אחרת הייתי מתבאס. :D

דבר נהדר, מומלץ ביותר.

פורסם
  • מחבר

לפני 3 ימים הגיע אליך האיי פוד? זה אומר שגם אלי זה צריך להגיע בקרוב, מתי הזמנת?

פורסם

זה היה ב"יבוא אישי", כלומר אח שלי טס לארה"ב וחזר באמצע שבוע שעבר והביא לי את זה ביום שבת.

אין קשר לידע.

פורסם
  • מחבר

:'(

פורסם

לפי דעתי היה עדיף אם היו מורידים קצת את הנפח הHD שלו וחוסכים קצת במשקל (אם זה אפשרי...)

ביננו, כמה מבינכם באמת ינצלו את כל ה10 GB בשביל שירים?

וגם אם תנצלו את הכל בשביל שירים, כמה מהם באמת תשמעו??

לי יש 4.5GB של שירים ואני שומע באופן סדיר אולי 800MB....

פורסם

קודם כל לא כל האנשים כמוך מבחינת כמות מוזיקה , ודבר שני יש לזכור שנגן כזה זה גם בשביל המבחר ולא כדי לשמוע את כל השירים , לא היית מעדיף סניף של TOWER RECORDS בבית שלך אפילו שלא תשמע את כל השירים שם ? 8) המבחר שווה את זה.

דבר שני - אי אפשר להקטין את הנפח של ה HD - זה סטנדרט , כל מה שאפשר לעשות זה להוריד פלטה , אבל לכל דור הם מוכרים גם דגם עם פלטה אחת וגם דגם עם שניים , ככה שהם בעצם עושים מה שאמרת ויותר - גם דגמים לאנשים שמספיק להם פחות או רוצים פחות נפח ומשקל וגם דגמים לאנשים שרוצים יותר. (וזה לא שהם מגדילים פיזית את ההארדיסק עם העלייה בנפח של הדגמים - אלא הטכנולוגייה משתפרת ומאפשרת להכניס יותר מידע לאותו מקום בלי ממש לשנות עלויות ייצור באופן דרסטי - בדיוק כמו בהארדיסקים רגילים).

פורסם

אה... לא ידעתי על זה... אבל בכל מקרה הIPOD ודומיו שוקלים כמה מאות גרמים.... משקל לא מבוטל בכיס

אני מעדיף איזה נגן MP3 קטן וקל עם 256MB... לי זה מספיק 8)

פורסם

כן יש גם אנשים ש200 מגה מספיקים להם , כל אחד והרגליו.

רק טעות אחת מרה מפיך : האייפוד לא שוקל מאות גרמים אלא 159 גרם כולל הסוללה והכל (וזה ממש קל), היו כמה נגנים מצחיקים בעבר שבאמת שקלו הרבה , אבל זה מה שהבדיל את האייפוד משאר הנגנים ועשה אותו בין היתר כזה מדהים (האייפוד דיי וותיק) וכל הסטנדרטים לנגנים האיכותיים מסוג זה נקבעו לפי האייפוד.

פורסם

אולי, אבל אף אחד לא הצליח להעתיק את העיצוב הפשוט מטמטם של זה.

פורסם

אולי, אבל אף אחד לא הצליח להעתיק את העיצוב הפשוט מטמטם של זה.

אני מקווה שאתה מתכוון מטמטם מבחינה טובה, כי העיצוב שלו הוא הכי נוח ולשום נגן היום אין עיצוב כזה נוח!

פורסם

בשהוואה לנגני הMP3, האייפוד מאוד כבד וגדול

פורסם

נגני MP3 מוגבלים מאוד, לפי דעתי גם דיסקמני MP3 טובים מהם בגלל הכמות הגדולה של השירים שניתן לשים עליהם במחיר זול. נגן גם עולה הרבה וגם זכרונות בשבילו עולים הרבה. היתרון היחידי הוא הגודל אבל גם דיסקמן ישב לך בכיס, גם בשל ג'ינס

אייפוד הוא הדבר האידיאלי לכל אוהב מוזיקה ניידת שמוכן להשקיע בכך וקשה להתווכח עם זה, רק חבל שבאמת אין גיסאות "לייט" שלו בפחות כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים