עבור לתוכן

מבקש חוות דעת ל HP PAVILION DV3-2150

Featured Replies

פורסם

אני ממש לפני קנייה של DV6-1260.

צד את עיני ה DV3-2150 שיש לו מסך קטן יותר אמנם אבל נתונים סה"כ לא רעים.

מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול לחוות דיעה?

חסרונות/יתרונות?

ייעוד-עבודה משרדית רציפה במשך כל היום.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7730&perur=4

פורסם

הוא לא שונה בתכונותיו מה-DV6, רק המסך קטן יותר.

יש שייראו בכך יתרון, יש שחיסרון.

פורסם

טוב אז ככה רכשתי את המחשב המדובר בשבוע האחרון, בכללי אני מאד מאד מאד מרוצה לפני כן היה לי 15.4 ולא היה לי נוח עם הגודל הזה (אני סטודנט) - כמו כם אני מרוצה משימוש של שבוע וזה לא הרבה ניסיון.

עוד לא מצאתי בו אף חסרון!

אם יש לך שאלות ספציפיות אז בכיף!

ד"א קניתי אותו ב KSP ב 4,550

פורסם
  • מחבר

אהלן תומר,

העליתי את אותה השאלה לפני כמה שבועות,

וקיבלתי אחלה תגובות:

קנית לבסוף?

אם כן , הייתי רוצה לדעת על חסרונות, דברים לא נוחים.[br]פורסם בתאריך: 6.10.2009 בשעה 09:48:56

טוב אז ככה רכשתי את המחשב המדובר בשבוע האחרון, בכללי אני מאד מאד מאד מרוצה לפני כן היה לי 15.4 ולא היה לי נוח עם הגודל הזה (אני סטודנט) - כמו כם אני מרוצה משימוש של שבוע וזה לא הרבה ניסיון.

עוד לא מצאתי בו אף חסרון!

אם יש לך שאלות ספציפיות אז בכיף!

ד"א קניתי אותו ב KSP ב 4,550

יש לי דווקא שאלות :

1. מה החסרונות של המחשב?

2. האם לדעתך הוא יכול לתפקד כמחליף של מחשב נייח שעובד רצוף במשרד כל היום? (התחממות , רעש, מאמץ וכו')

3.לגביח המסך - יש הפרש בין 15.6 שהוא רחב יותר ו 15.4 שהוא קצת יותר "מרובע". איך המסך הנ"ל ביחס אליהם? רחב (מלבני) או מרובע?

פורסם

- בגלל שימוש של שוע שבועיים, עדיין לא מצאתי חסרונות, ובד"כ אני מוצא מהר (אבל בכל זאת יש לי אותו מעט זמן)!

- אצלי מחשב נדלק בבוקר וספק אם נכבה בערב ולא נשאר לעבוד בלילה - והוא עומד בזה יפה.

- המסך רחב אבל לא בצורה המתוחה של 15.6 (אני אישית שונא את ה 15.6)

פורסם

אני באמת אוהב את המחשב הזה, אבל יש חסרונות (תלוי איך מסתכלים על זה):

1. משטח עכבר גרוע מאוד. יש עליו ציפוי מבריק עם מרקם של ראי, מה שאומר שברגע שהאצבע קצת לחה/מזיעה, התפקוד איתו קרוב לבלתי אפשרי.

2. כל המחשב בעצמו רגיש מאוד לטביעות אצבעות וצריך לשמור עליו ולנקות אותו.

3. משהו שמפריע לי, החיבור RJ45 נמצא בדיוק בצד של העכבר (אם אתם ימניים). כלומר כשאני מחובר בחיבור קווי לאינטרנט אז זה מצריך ממני להרחיק את העכבר מהמחשב.

4. במקש האנטר יש איזשהי זוית שלא ראיתי כמותה במחשבים אחרים ועדיין קצת קשה לי להתרגל אליו. הוא כאילו הפוך.

5. לשנאי שאתם מקבלים עם המחשב אין זוית, והחיבור במחשב הוא בצד שמאל ולא בחלק האחורי.

המחשב באמת טוב, ויכול להיות שאתם מסתכלים על הנקודות למעלה ואומרים לעצמכם שזה לא משמעותי. אם זה ככה, אני שמח בשבילכם כי אתם הולכים לקנות מחשב טוב מאוד.

ממליץ ללכת לשחק קצת עם המחשב הזה בתצוגה, כי את כל הנקודות האלה אתם יכולים מיד לראות כשאתם משחקים כמה דקות.

עריכה - המסך מלבני. הוא מצויין אגב, אם אתם אוהבים מבריק (אני אוהב).

עריכה 2 - פותח האשכול, ראיתי שאתה מחפש מחשב לעבודה משרדית. אם כן, שקול מפרט אחר (למשל את הווסטרו של דל ב13 אינצ') ותוכל לחסוך קצת כסף (לא יודע אם בווסטרו, אבל באחרים בטוח). למפרט הזה יש כרטיס מסך טוב שסתם יעלה לך כסף אם כל מה שאתה הולך לעשות זה אינטרנט ואופיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים