עבור לתוכן

האם הHD5770 הולך להיות משתלם?

Featured Replies

פורסם

תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל...

מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו?

בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..

פורסם

אף אחד עוד לא יודע כי אין מבחני ביצועים, בקושי יש תמונה:

amd_radeon_hd_5770_01.jpg

משערים שיחליף את סדרת ה4870-4890, מקווים שלפחות עם ביצועים קצת יותר טובים, אבל כרגע לא יודעים כלום. הכרטיס אמור להתחרות גם בGTX260 ובGTX275. מחירים בטח יהיו סביב ה900-1000 ש"ח אחרי זמן מה, וקצת יותר בהשקה. סביר להניח שנתחיל לראות אותו בעוד שבוע. הדיבורים ברשת מדברים על ה12 באוקטובר.

לדעתי ההבדל בינו לבין ה5850 בביצועים יהיה משמעותי, אין סיכוי שהם יהיו דומים (אלא אם כן AMD נפלו על הראש).

פורסם

מחירים בטח יהיו סביב ה900-1000 ש"ח אחרי זמן מה, וקצת יותר בהשקה. סביר להניח שנתחיל לראות אותו בעוד שבוע. הדיבורים ברשת מדברים על ה12 באוקטובר.

ב-RSM מבטיחים שהכרטיס יהיה מחר במלאי (1018 שקל)

http://www.rsm.co.il/

פורסם

בארץ המחיר יהיה גבוה בהרבה מחו"ל אבל בחו"ל לא תיהיה לך אחריות. ההפרש יכול להגיע ל 100$ ואפילו 200$. המחירים בארץ כרגע כפולים :screwy:

פורסם

ב-RSM מבטיחים שהכרטיס יהיה מחר במלאי (1018 שקל)

http://www.rsm.co.il/

אה נכון, אחד מהבעלים שם חבר קרוב של מנהל ההפצה הראשי של AMD :lol:

תראה - כל מה שרשום שם זה יום שלישי ולא איזה יום שלישי, אז הבטחה למחר אין וקייס משפטי בטח שאין.

הסיכוי שבכל העולם מדברים על ה12 באוקטובר ורק חנות אחת בישראל מדברת על שבוע לפני כשאין בכלל בכל העולם כולל סין הענקית אפילו דליפות של בדיקות ביצועים כל זה גורם לי להטיל ספק רב מאוד שאכן הם התכוונו למחר - למרות שמהניסוח זה בהחלט מובן בצורה זו.

אם באמת יהיה להם את הכרטיס מחר - כל הכבוד, זה באמת מדהים.

אם זה טריק של ניסוח - אז צריך לשים סימן שאלה אחד גדול לגבי אמינות של חנות כזאת, אין דבר יותר גרוע מלשחק בקהל הקונים הפוטנצייאלי.

כמובן שלי אין מושג וכמובן שאני מקווה שאכן הדבר נכון ומחר יהיו הכרטיסים בארץ (או לפחות אצלהם).

פורסם

בסקירות היה ניראה ש HD4750 זהה או חלש יותר מ HD4850 ( לפי הזכור לי )

אז אני באמת מקווה שיהיה הבדל גדול בביצועים בינו לבן ה HD4770, כי מ 4850 ל 4890 יש הבדל רציני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים