עבור לתוכן

תמונות של המחשב/סביבת העבודה שלכם - V4

Featured Replies

פורסם

אתם לא אוהבים דברים יפים? מעדיפים מכוערים? בין המקום שהוא תופס לבין המראה שלו הרי אין קשר, ואם הוא יפה זה נחמד בעין.

לי אין מארז משהו מיוחד, אבל יש אנשים עם קירורי מים וחומרה אקזוטית שמציצה מהחלון צד, וזה נראה כמעט כמו יצירת אמנות. אם אתם לא אוהבים דברים יפים אני מבין שזה לא ידבר אליכם, אבל זה לא מבטל בשום צורה את הערך האסתטי שיש לכזה מארז. וברור שצריך לשים אותו על השולחן.

• תגובות 395
  • צפיות 160.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, תביא בחורה לחדר עם דברים הזויים ומחשב עם תאורה וזו תהיה הפעם האחרונה שהיא תבוא :lol: :lol:

פורסם

"יפה" זה מונח מאוד סובייקטיבי.

נכון - אם המארז -חייב- להיות על השולחן, אני אעדיף שהוא יהיה יפה. ובשבילי יפה זה משהו סולידי, בדיוק כמו מה ש Chevy נתן, לא כמו החללית של BoOoM2008 שעוד שניה ממריאה מהשולחן :lol:

אבל, יש לי את האפשרות לשים את המארז על הרצפה, כי זה גם חוסך מקום (אני עובד על השולחן, לא על הרצפה), וגם פחות "מעמיס" על החדר, לכן אעשה זאת. אם הייתה לי את האפשרות לשים את המחשב בצד השני של הקיר ולחצוב תעלה (החציבה זו לא הבעיה), הייתי עושה זאת.

וכמו שאמרתי - לשים את המחשב על השולחן מכיוון שזה "יפה ככה" זה לדעתי "טרנד" של ילדים מתבגרים - ככה אני רואה את זה (וכן, גם אני הייתי שם את המחשב על השולחן).

אגב, אני עם 2 מסכים + כל מיני מכשור אודיו קטן (הציוד הכבד על שידה מסיבית מתחת ;)) על השולחן, ואני חושב שזה יפה :)

כל אחד והשגעונות שלו.

פורסם

כן, המארז שלי לא מי יודע מה יפה חח. בקרוב הוא יוחלף.

תצחק תצחק על המארז שלי עוד :'(

פורסם

chevy על מה אתה מדבר, chicks dig the hardcore gamers nowadays.

לי יש מארז סולידי והוא על השולחן אחרי שנים שהוא היה מתחת, כי סוף סוף החלטתי שיהיה לי נוח להיות בעלים של מחשב, ולא כל פעם להתחפר מתחתת לשולחן כדי לחבר ולנתק משהו. זה יושב אחלה, יש לי שולחן ענקי וזה בסה"כ תופס 35 ס"מ רוחב ממנו, ואם הוא היה יפה יותר מה טוב. וכמובן שיופי זה סובייקטיבי, עדיין לא אומר שאין קונצנזוס לגבי סטנדרטים מסויימים. קשה לי להאמין שתמצא מישהו שיאמר שאיזה HAF יותר יפה מקורסייר עם חלון, קירור מים וכל הבלאגן. כמובן, סולידי, לא מהמנצנצים כמו שוק סיני.

אני כבר ילד גדול, שיקולי מגניבות לא נכנסים אצלי בנושא הזה :)

פורסם

chicks dig the hardcore gaymers nowadays.

כי סוף סוף החלטתי שיהיה לי נוח להיות בעלים של מחשב, ולא כל פעם להתחפר מתחתת לשולחן כדי לחבר ולנתק משהו.

יש המצאה גאונית כמו:

- כבל מאריך

- רכזת USB במסך :smile1: 8)

המקסימום שאני עושה זה להדליק את המחשב כל בוקר וזהו, פעם בחודש אני עושה לכונן דיסקים טובה ומשתמש בו. ::)

פורסם

איך כבל מאריך עוזר לך להחליף כרטיס מסך או להכניס הארדיסק למארז...?

פורסם

למה אתה מחליף כרטיס מסך פעמיים ביום ? או דיסק קשיח...

פעם ב............................ :nixweiss:

פורסם

תהנה לזחול מתחת לשולחן, פעם ב, מה אני אגיד לך.

לי כבר לא כיף.

פורסם

אל תדאג לי, אני לא זוחל לשום מקום.

המארז על פלטת עץ עם גלגלים, במידת הצורך בהינף אצבע הוא נמשך ממתחת לשולחן והרי לך הוא מחוץ למאורה. :silly:

ופעם בשנה כשאני צריך להחליף אולי משהו אני לא מתעצל בשביל 5 דקות עבודה, במקום לסבול את המארז על שולחן שנה שלמה. 8)

תהנה, מה אני אגיד לך... :nixweiss:

פורסם

סוף סוף אחרי שנים אני באמת נהנה מהנגישות של המחשב על השולחן :)

כאחד שמתעסק עם המחשב, גם אם לא מחליף כרטיס מסך פעמיים ביום, פעם בשנה זה אופטימי מאוד מצדך.

מה גם שהשולחן שלי בנוי עם גומחה למחשב, אין מקום לפלטת גלגלים כי יש סאב במרווח הפנוי. בקיצור, אחלה סידור יש לך אבל הוא לא קביל עבור כולם.

פורסם

בקרוב- HAF 932 ושולחן מחשב חדש.

צפו לעידכונים.

פורסם

אם זו ההגדרה שלך למארז סולידי יותר... :-X

בהצלחה :silly:

פורסם

זה קצת יותר נורמלי. אבל עדיין כמו מכונה :P

אם זו ההגדרה שלך למארז סולידי יותר... :-X

בהצלחה :silly:

נכון?! אי אפשר להשיג כבר מארזים סולידיים ושקטים יחסית, ושלא עולים אלפיה :'(

פורסם

העיקר אנחנו צועקים צדק חברתי...

מה רע במארז שעולה 200 שקל? אז המחשב יהיה חם יותר ב-2 מעלות!!! לאא רק לא עוד 2 מעלות... :facepalm:

אנשים (וילדים) צריכים לקחת דברים בפרופורציה. :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים